Ja må han leva...

 
GRATTIS PATRICK!!!
ett stort grattis till en underbar vän..

 ♥ En dag klokare, en dag närmare döden ♥

#%default//:

Patrick i Segerstad skärgård


Idag åker jag till Oslo, åter söndag. Kommer uppdatera mer söndag kväll när jag är back in buisiness.


Ha en riktigt skön lördag!

//Over and out

It´s a beautiful day...

Sommar!
Idag har jag sommarkänslor.

Har jobbat som vanligt, både Maud och Ann-Louise har varit inne och köpt mobil av mig idag. Alltid roligt med kändisar på jobbet! Det lustiga är att de båda tittade på och köpte samma mobil! =p Så nu blir det till att hålla isär telefonerna mina damer...
Ann-Louise!  Stora planer inför helgen 30/6-1/7 hehe.... Det kommer bli årets blötaste natt. Spritmässigt sett. ;D

Stackars, stackars lilla kollegan Rickard (som egentligen inte alls är liten utan lång och ståtlig) blev av med sitt körkort idag..... körde för fort i slutet på en 30-sträcka... lider med honom.
Så han får dagens Ros.
Men egentligen borde det vara dagens Ris eftersom han speedade.
Men böterna får vara straff nog. *Vänlig men bestämd*
Eftersom solen sken och det var sommar i luften tyckte jag att det var perfekt läge för att kompa ut lite tid och jag gick hem vid 16.30-tiden! Eller ja, hem o hem? Hann med lite snabb shopping och sen skulle jag i väg på produktvisning hos Sony.

Snabbshoppingen (exakt 36 minuter) resulterade i:

- Ett par vårskor från vagabond, modell Poppy, färg svart. Ursnygga. Kolla själv...
http://www.vagabond.com/vagabond_product_list.aspx?gender=Ladies%20Shoes&eStoreOnly=false
(mina skor är på andra raden ovanifrån, skon näst längst till vänster.) Här är den fast ful ibrunt.

image11

- En underbar tröja från Esprit, i ljustgrått och vitt. Dock inte så snygg på bilden med blåjeans till..

image12

När det var färdigshoppat var det snabbt hem och in i duschen som gällde, fixa hår och make, slänga sig i bilen ner till Rica Hotell för att möta upp Chefen o de andra grabbarna. Trevligt umgänge, god mat och dryck, samt en nyttig genomgång på Sonys kommande produkter.. Det fanns otroligt mycket kul! Är sugen på att köpa en HD-stillbildskamera. Riktigt grymma bilder! =)
Följde med Martin hem på kvällen (han är butikschef på en annan Expert-butik) för att hämta min dator som stått där över natten av outgrundliga anledningar.
Det blev alldeles för sent.
Och nu sitter jag likt förbannat här och skriver. Borde ju sova men är så uppe i varv. =)

Här kommer en bild på mina kära kollegor.. Vi har riktigt kul ihop, här är vi bjudna på fest med mat, bowling & bar!


image16

Rickard, Jocke och Ann-Sofie





Jag har sparat det viktigaste till sist...


Grattis Lisa!!!!!!!!!!!!!!!

Idag (torsdag, men det är fredag nu enl klockan) blir min goding ett år närmare döden! =D
Massa grattispussar till dig gumman.


image19
Lisa (t.v) och jag (t.h) skålar på okänd krog i Oslo.



Nu är det sovdags för mig!

Gonattkram


 

Shopping might make your day!

Idag har jag köpt ny dator!! Bärbar så klart..
En HP Pa dv6217. Alldeles perfekt åt mig... 1024 MB minne och 160 GB hårddisk, w-lan, bluetooth, webcam, brännare med Dual Layer-stöd, minneskortsläsare, fjärrkontroll m.m. m.m. OCH framförallt med Vista ( Windows nya OP-system för er som inte har koll ;-) ) Det är hur fräscht som helst! Snyggt, smart och smidigt.
image8
Idag har det faktiskt inte hänt något kul alls, jobbat hela dagen, varit hos mamma och pappa för att inta kvällsvarden, samt varit ute och promenerat!

Igår var jag i stallet och hade ridlektioner , det var härligt att vara tillbaka på banan.
Roligast var nog att ha 18-gruppen, de barnen har tydligen varit väldigt hopp-rädda efter en incident i vintras.
Efter min hopplektion med dem kom föräldrarna och öste beröm över att lektionen var så bra och nyttig och att alla barnen var jätteglada!   =D
Även vuxengruppen uttryckte att de var väldigt nöjda så det blev lite efterfrågan på privatlektioner!
Alltid kul när elever och föräldrar kommer och säger att de uppskattar lektionerna.

Elisabeths hund Kajsa har fått en kull underbara valpar! Hjälpte henne att bära ut dem i bilen i går, bland det sötaste jag sett! Ville ta med alla hem   =)   Längtar till den dagen jag också kan skaffa hund! Men just nu så finns det ingen möjlighet med mina arbetstider.. plus att jag inte vill binda upp mig riktigt än, innan jag vet var och när jag vill plugga/jobba osv! Men någon dag så... *ser fram emot den dagen*

Nu börjar det närma sig avresa till Lisa också!!

image9

LISA:
Jag säger bara: 2007!! 
You know what I mean...puss!



Sov så gott!
Kramar ASC

Söndag, Måndag. Jobba, jobba inte.

Som jag skrev tidigare så är det bara jobb jobb jobb som gäller denna helg. Jag och Jocke hade en småhektisk söndag.. eller vänta. Nu ljög jag. Det var ganska lungt faktiskt  =p
I lilla Karlstad finns det ingen som har råd att komma och köpa en 42" plasma 3 dagar innan löning hehe.
Men vi gjorde en riktigt bra dag iaf, särskilt med tanke på att Christer (min chef) och Rickard (kollega nr II) dök upp strax innan stängning. Vi skulle nämligen tillbringa söndagkvällen med att bygga om butiken! Vi fyra plus att vår försäljningschef och hans hund kom för att ge tips och råd. Några pizzor, 4 liter cola, och 3½ timme senare var vi klara. Vilket resultat, kändes som en helt ny butik.. så ni som inte har hälsat på mig på jobbet än - välkomna!   =)

Som ni förstår så hann jag inte med så mycket mer, förutom att se en film och äta marknadsgodis hemma hos Patrick. Han och barnen hade varit på ett regnigt I2-mârten.
Vi såg filmen "300" som är baserad på den episka novellen av Frank Miller (han som skrev Sin City) och handlar om striden vid Thermopylae där kung Leonidas och 300 Spartaner stred mot Xerxes och hans gigantiska persiska armé. En film värd att se framför allt för den visuella upplevelsen, och bör ses på en tv med bra upplösning för att komma till sin rätt.. eller på bio.

Idag är det måndag och jag är helledig. Dock ska jag till stallet och ha lite lektioner ikväll eftersom Lena är utomlands. Det ska bli så kul!!! Visserligen hade jag lite privatlektioner förra veckan men jag saknar instruktörsbiten väldigt mycket! Och hästarna... så synd att det ALLTID kommer något i vägen när jag planerar att jag ska hinna åka till stallet och rida.
Skäms lite för det känns som att jag ofta säger att jag ska men sen blir det aldrig nått. Men det är verkligen inget jag kan styra över. =/
Något jag ska idag iaf är att åka staden runt och sälja lite sponsorskap, vi har hopptävling den 12:e maj och jag har lovat att fixa vinnarbuketter.

Här är en mysig bild från i sommras när jag och Emma var och snosade på hästarna i hagen!

image7
Cederlunds Chanel


Jag längtar verkligen efter sommaren!! Hoppas att våren kommer riktigt snart, då är det inte långt kvar.
Idag är det mulet och regnigt. Igår sa de att det skulle bli sol och 18-20 C idag. Jag och Jocke var överlyckliga eftersom vi båda är lediga idag.
Men knappast.....

Kram på er =)

// ASC


Myskväll...

Ikväll är det riktig myskväll på schemat! God mat och dryck, levande ljus, bra musik, sällskapspel och en skål med godis.
Min tanke är att jag ska vinna hela spelturneringen och totalt utklassa mina motständare. Får se hur det går. =)
Det är hellugn helg som gäller eftersom jag jobbar både fre- lör- söndag. Igår (fredag) var det mexikansk afton (läs nachos/tortillas) med underbart gott vin. Blev sent och jag var hur trött somhelst, somnade så fort att jag inte ens kommer ihåg det.

Lyckades också med den stora bedfriften att tappa bort ett par bilnycklar ute vid jobbet, och Bergvik köpcenter är inte det ideala stället för denna typ av skattjakt. Hade varit på resebyrån i ena änden av Bergvik och sen gick jag till jobbet för att kolla definitiv semester, gjorde där emellan ett "provhyttsstopp" på MQ, och när jag varit på jobbet och ska ut till bilen såupptäcker jag att jag inte har bilnyckeln med mig. Går naturligtvis in till jobbet igen, ingen nyckel. Går till resebyrån, ingen nyckel. Nu tror ni säkert att "den ligger ju självklart i provhytten", men icke.
Slutade iaf med att jag fick jaga runt i VARJE butik på hela Bergvik innan jag till slut hittade nyckeln på Scorett... måste ha tappat den när jag sprang runt med famnen full av resekataloger... =) Lättad blev jag iaf. 

Idag var Camilla N inne på jobbet och sa hej.. kul! Hon hade med sig sin pojke.. skoj att se honom för första gången. Hehe ni såg ut att passa bra ihop Milla!!! =) =) =)

Den senaste tiden har jag varit ute på Skutberget nästan varje dag och gått ½-milen men nu har jag inte hunnit med det på ett par dagar. Skärpning Ann-Sofie!!
Måste ju komma i form inför Beach 2007.
Eller som Patrik påstår; Bitch 2007. Hehe det passar ju mig bra... ;-)

I dag har jag inhandlat snygga ramar och framkallat en bild som jag ska sätta i en av ramarna.. Har ni tur kanske den kommer här lite längre ner!
Har varit ute och åkt en hel del MC på sistonde... Så JÄKLA KUL! Är tydligen naturbegåvning på att åka med och hålla balanseni kurvor o så.. är visst en speciell teknik. Nästan som att rida!
Har till och med KÖRT lite!!!!!! Fast bara på parkering och några meter endast! Ska satsa på MC-kort tänkte jag. Samt gå med i Hells Angels. Nån mer som vill joina?! 

image5

Nu ska jag ta och kika in på SJ´s sida... dags att boka biljetter till Oslo... det är ju en viss person som fyller år snart!! Ska bli så kul att åka upp och fira dig Lisa! Synd att inte Sofia kunde följa med...
Ocha Annsofi G - när fasen ska du få tummen ur och se till att man får träffa din Mattias? Och fira dig med tårta och paket?!   =p
Vi får göra om vår dag på skutberget snart!



Hoppas att alla har en bra helg! Det har jag iaf!!! Kram på er..
//ASC

PS! Det är underkännt att inte lämna en kommentar efter att man har läst =)
Det gör man under inlägget genom att trycka på kommentarer. DS

Fundering

Sitter här och äter sen frukost (börjar inte förens 12 idag) och funderar på hur vädret kan vara så skumt, för två helger sen när jag var i Göteborg så snöade det både där och när jag kom hem, helgen därpå - alltså förra helgen så låg vi ute i Segerstad skärgård och solade i BIKINI! Hur går det till?
Inte för att jag klagar, värmen är ju underbar!

Har precis börjat strukturera upp sommaren också... jag o Lisa har pratat på att göra en liten roadtrip söderut, och förhoppningsvis ska Lina och Sofia också med! fast det blir inte förens i slutet på juli. Kommer iaf bli hur skoj som helst. Lisa kom hem i helgen, brun som en pepparkaka efter att ha varit 1 månad i thailand, vi tillbringade lördagen med att prata ikapp och dricka drinkar på Valfrids. Sen hann jag med att besöka en f.d. arbetskamrat som hade fest, och en f.d. "busdjur" - ett kärt återseende!

Appropå sommar.. har idag bokat en resa till Rhodos, närmare bestämt Ixia och Pylea Beach! 
Åker med det bästa sällskapet man kan köpa för pengar (hehe skojja bara), nämligen min underbara vän Patrik.
Att åka med sin allra bästa killkompis kan inte annat än bli hur bra som helst. Killar är ju så lättmedgörliga ;-)
plus att vi har så jäkla kul ihop! Vi ska sola, bada, festa, vara kulturella och en hel del annat!! Med en medeltemp på 29 C så kommer det bli underbart.. *ler drömskt*
Kommer få jobba hårt för att hålla brudarna borta från Mr P, om jag inte har ögonen på annat håll vill säga. Kanske ser någon grekisk gud hehe. "Se men inte röra"

image3
Patrick

Följde med Patrik och hämtade hans ungar på dagis ute på hammarö.. han kliver ur bilen och jag öppnar bara dörren ifall jag skulle bli tvungen att flytta bilen (lite trångt),  Hugo (P:s son) kommer springande och skriker till sin yngre syster: Ebba! Ebba! Ann-Sofie är här.. och sen tillägger han lite lugnare: och pappa!          = )
De är helt underbara de där barnen. Ebba var med till stallet och red förra lördagen, på (som hon själv uttryckte det) Fire, rikets snällaste häst! Vilket vokabulär för en 4-åring. Eller så hade de bara läst en saga hihi.


image1
Patrick och Hugo


Nej, time to hit the road.

Tack för att du läste. Hej då!    // Ann-Sofie

Ny blogg. Nytt försök.

Min förra blog blev ett projekt lagt på is, men nu är det dags att försöka igen.
Den här gången med betydligt fler uppdateringar.
Den som väntar på något gott....


RSS 2.0