Here we go...


Oj. Kommer knappt ihåg vad jag gjort sen sist... Plus att jag sitter och kollar på mitt favoritavsnitt av Scrubs, det är så jäkla kul!!!!! Så ev risk för ett något osamanhängande inlägg, och på begäran från v i s s a    ;-) ska jag inte skriva så snabbt, så att ni kan hänga med...hehe.

Var ju i Sälen för ett bra tag sen... jättekul, bra åk och massor massor med snööö! =) jag var som ett barn på julafton!
Hade tagit ledigt för att åka till Hemsedal helgen därpå men det blev tyvärr inget.  =/

En del festande som vanligt... och en hel del ridning =)
Förrförra onsdagen hade jobbet hyrt Nöjesfabriken.. var och red på Sörmon först (20.30-21.30) och sen snabbt hem duscha och byta om - på Nöjes 22.15 med ett glass rött i ena handen och en tallrik thaibuffé i den andra..
Tänkte ta det hemskt lugnt. Det gick inte särskilt bra. =p
Lite bowling ( i högklackade stövlar - glömde byta till de sexiga kardborrskorna)
Det blev långt fler glas än tänkt (haha alltid bra att vara ute m jobbet) och en vild stund på dansgolvet!!! Hur kul som helst...
Vi var runt 300 pers på Nöjes och man hade ju koll på vilka de flesta var... skitkul att lära känna dem man inte redan kände ännu bättre...

Lördagen bestod av jobb och sen födelsedagsfest med tillhörande middag på Plaza, efter det kaffe och tårta och drinkar............ underbar oxfilé, den bästa jag ätit någonsin.

Också var det ju alla hjärtans dag..  ♥   Vi var ett gäng som var ute och käkade god mat och drack vin... och sen lite efter-middagen-fest... ut på krogen... och sen lite efterfest.  Jättetrevligt!

Hade en riktig ridperiod med mkt ledigt... kom iväg o red tor fre lör mån tis ons....  =D
Onsdagen därpå var det ännu mer jobbfest.. Viasat bjöd på mat, bowling och öl! Hade en kanonkväll och VANN bowlingen (i mitt lag)!!!!!!!!!!!!!!! *stolt*

På fredagen åkte jag direkt när jag slutade (20.00) till stallet. Träning för Bitte med Lucky stod på schemat. Jättekul och jag var ganska så nöjd... känner att ridningen börjar komma tillbaka mer o mer!  Sen snabbt hem och duscha.. det var filmkväll hemma hos Gustav med samma gäng som på alla ♥ dag, såg kultrullen Pulp Fiction... skön film!

Lördagen tog jag välbehövlig sovmorgon... sov lääänge! =)
Gick en långpromenad i det vackra vädret och sen vidare ut till Bergvik för att hämta min cyckel som har stått där sedan *mummelmummelmummel*

*harkel* oktober 2007.

Passade på att handla lite... väl hemma igen städade jag undan och fixade massa tråkiga saker som hör till ett hushåll..
Martina dök upp här på kvällen, och medans hon duschade och gjorde sig iordning så fixade jag nachos *yummy*
Nachos och två flaskor rött, sen dök Johannes, Gustav och Christopher aka "KickI" upp (haha fråga inte) De hade haft nån lagfest och varit utklädda till olika svenska kvinnliga artister eller nått...  =p
Vi tog en taxi från mig in till stan vid midnatt och hamnade en snabbis på Pitchers och sen Harrys. mycket folk ute för att vara helgen innan lön, kul!
Jag och Martina skakade loss ordentligt på dansgolvet  =D och hade hur kul som helst!!!

...det måste vi göra om snart gumman!

Det blev efterfest hos Johannes och på morgonen käkade jag o Martina frukost hemma hos mig innan hon skulle åka till träningen. Ännu en sen kväll i raden av alldees för många. Ons, Tor, Fre, Lör bestod av totalt kanske 4 h sömn eller nått....
Tror ni jag var trött på söndagen när jag skulle upp och jobba 10-18? Lite bakis dessutom... Herregud. jag var flummig som en Hasch-Hippie..
Skulle dessutom egentligen ha varit ledig - men min kära chef hade glömt att han skulle på sitt gudbarns dop i Oslo.. haha hur kul är inte det?!   =)  Naturligtvis ställde jag upp och tog söndagen.

Idag är det onsdag... har jobbat en massa och sen snabbt iväg till träningen på Sörmon.
Är lite pressat schema på onsdagkvällar. Vi stänger butiken 20.00, räknar kassan och avslutar allt (10 min), byta om till ridkläder och göra sig klar för avfärd (3 min), låsa, larma och komma ut till bilen (3 min), åka till Sörmon (5 min), borsta, sadla och tränsa hästen (8 min) och ------> Taaadaaaaa!  Där står jag. Fit for fight! (20.29)
Lektionen startar (20.30)

Träffade Anna Höjd idag... hon tyckte att jag skulle komma ut och ta ett träningspass på hästryggen för henne... blev riktigt sugen!


Nej, nu ska jag betala lite räkningar.... bl.a en härlig xtra-skatt som jag fick för att jag flyttade runt mina fonder... jäkla S**T.  =/  Men tjänade ändå på det *ha!*   =D  Sen är det läggdags!  *skööööööönt*   =D


Jag vet att du vet att jag vet att du vet. Så det så.
Tack och gonatt!!



Ann-Sofie - fundersam. Mycket fundersam.


RSS 2.0