Det kliar

...det kliar som f*n!
768 myggbett från den supermysiga grillkvällen igår. Men det var det värt.  =)

Jag vill bara poängtera:
JAG ÄR INTE BITTER. JAG ÄR INTE ARG. JAG ÄR INTE SÅN.....
Bara för att jag jobbar till 18 och alla andra är ute i solen och äter glass och gör andra LAMA saker.

Nej. Jag är inte bitter alls. ( *ler* )

Efter jobbet blir det hem, snabb dusch, på med en klänning, rycka med systemkassen och sen kommer Maud, Cissi och Cissis cykel och hämtar mig.

Nej vadå? Du fattar väl att de kommer i M:s bil med cykeln bakpå? Hallåååå liksom.. iddi.


Ann-Sofie - in a party mode


testar att skriva från mobilen!

MMS

testar att skriva från mobilen!


Lättnad.

Livet leker.
Så  är det.

Nu har jag äntligen bestämt mig. Haha Em du vet det jag alltid har sagt att jag ska sluta göra men aldrig gör, och sist var det bara falskt alarm? Nu är det på riktigt.. jag har sagt rakt ut att nu blir det inget mer och det känns sååå skönt för jag kommer kunna/vilja avsluta på allvar.
He, det låter som om jag är på drogavvänjning eller nått, men vissa saker kan ju vara en drog de med. *skratt*

Nu är det Me, Myself and I som gäller.. utan att behöva ta hänsyn till nån annan på nått plan.

Men det var bara en parentes.


Full fart har det varit länge nu. Förra helgen var det möhippa för R. Det var roligt att få spöka ut henne och göra massa galna saker... piknick-lunch på en filt vid teatern o älven, supermysigt! Särskilt när det kom tre grabbar och slog sig ner 10 m bort och började klä av sig i solen.. när kille nr 3 drog av sig t-shirten gick det ett sus över våran filt, ingen kunde låta bli att titta.......... utan att överdriva den sexigaste överkropp jag sett i verkliga livet  =)
Jäklar i min lilla låda säger jag bara!

Har några läckra kort haha ( ja de ställde mer än gärna upp på att förgylla vår möhippa, och fiskade sällskap inför kvällen vilket inte kändes lika aktuellt)... Tyvärr var det nog modell kronisk brain-freeze-varning. Men titta kan an ju alltid göra, bara han är tyst?  ;-p
På kvällen var det bubbel hemm hos Sofia och sen begav vi oss in mot stan för middag. 12 glada flickor, mycket trevligt. Fortsatte med lite barhoppning, och släpade runt den blivande bruden på uteserveringarna på Kungsgatan med ett stort plakat över mage och rygg där det stod:
PUSS OCH KRAM 10 KR

Det var puss på kinden som gällde, och vi gick runt och marknadsförde... gissa hur mycket honn fick ihop?

710 kr.   Inte så illa.

Så jag och Lisa bestämde att vi ska göra det där nån löne-lördag, gå runt och låtsas att vi har möhhippa, fatta förtjänstmöjlligheterna?! Om det inte räknas som prostitution light förstås.
Ja, det var första möhippan i bekantskapkretsen det.. dags att börja tänka på pensionen.

Han med stort H, exet med stort X hörde av sig på lördageftermiddagen.. är det inte riktigt riktigt konstigt, att trots att det gått två år, trots att jag borde vara totalt likgiltig så gjorde min kropp, min hjärna och mitt hjärta totalt uppror.
Kan man någonsin släppa nån som betytt så otroligt mycket för en? Kommer man om 5 år fortfarande känna samma elektriska stötar om man springer på sin han med stort H? Jag tror nog det.
Men på nått sätt så var det ett jäkla uppvaknande och det gav mig en spark i arslet kort och gott. Jag insåg (vilket jag länge funderat på fram och tillbaka men inte tagit steget fullt ut) att man kan fan inte hålla på och ha nån som man träffar under lång tid utan att vara kär. Särskilt inte om man bara träffar den personen och den personen bara träffar en själv.
Har ju velat fram och tillbaka. Men när han med stort H hörde av sig så insåg jag att om jag åtminstonde kunde känne ett fragment av den känslan jag kände då så hade det varit en helt annan sak. Men.... nej. Vilket är synd för jag skulle vilja känna det.
Fast jag har varit så känslomässigt avtrubbad vad gäller sånt så det är först nu jag sakta börjar vakna till liv igen. Nu har jag läkt. Och då klarar jag att vara själv. Då vill jag vara själv för att kunna tänka (känna) efter, för det var det två år sen jag gjorde.


Söndagen var man lagomt pigg, Maria, Nattis och jag åkte ut till Bergsgården och andades frisk luft i solen! Världens underbaraste fölis... ni ska få se bilder *snosa*  Bara några dagar gammal..
Försöker komma på vad jag gjorde på söndag kväll, men det står verkligen helt still i huvudet, är ganska säker på att jag gjorde nått särskilt då???????????????? Skumt. Som jag sa, pension snart.

Måste bara säga.. när jag sitter här och skriver nu så ser jag ut genom köksfönstret, och det är en pappa som bor här på gården som är så extremt jobbig med sin dotter på 2 (?) år. Jättefint med föräldrar som leker och stojar med sina barn, men han är såå jäkla lam och töntig... han beter sig som en komb mellan den stolte fadern och den brötiga pubertalfjortisen som drar flickorna i håret... han leker med henne som om hon vore en hund!
Koooooooom da, ja, kooooom da! Ska du leka med spaden? Ska du det? Åååå skaaaa duuu leeeekaaa meed spaaaadeeeen?
Han ser ut som en pinnsmal version av sveriges starkaste man-vad han nu heter.

Och han skrattar hela tiden, oavbrutet. Fult desssutom. Och gärna när jag ligger ute på gräsmattan och läser i solen.
Då börjas det.       Koooooooooooom daa, ja skynd dig kooom!
Jäkk.

Har annars avverkat veckan i rask takt, ridning, jobb och socialt umgänge.
Lite bakis i skrivande stund, jag och Maria var ute och roade oss en sväng igår. Satt på balkongen och drack en massa vin hela kvällen innan vi tog en taxi in till Valfids mysiga uteservering (rekomenderas varmt).  Det blev lite drinkar och cider, och när V stängde så fortsatte vi till Arena bar, men vi satt inne för det var faktiskt lite kallt efter många timmar på balkongen och sen uteservering.
Citat mig själv, svar på frågan; -Vad ska vi dricka?
"Jag vill ha cid... nått varmt!"    Så ngefär den nivån. Kaffedrinkarna var mycket goda....  särskilt en som smakade romerska bågar! Mmm.

På Arena Bar fick vi oväntat slash oönskat sällskap vid bordet av Rainman, Officern och en till utan befintligt öknamn som jag här med döper till bumbibjörnen.
De kom fram och slog sig ner. Bara sådär... Hallå? Vi hade ju tjejsnack på hög nivå, så kommer det tre testosteronstinna hanar som vill bekanta sig.
Vi drev järnet med dem, Maria jobbar som IT-tekniker, och jag som researcher. Maria samlar på frimärken, främst kinesiska, men också från övriga asien, dock inte japan så mycket. Jag har spelat SM i schack. Klassiskt schack. Och är inte såå bra på bågskytte. Vi rekomenderade karlstads bästa nattklubb - Kupan.
De lovade att fråga receptionisten på hotellet vart klubb Kupan låg.




Idag är en solig varm och härlig dag! Det är grillkväll som gäller hos Rebecca.. hon bor så fint och det är så mysigt att sitta ute där och grilla, som en liten herrgård mitt inne i stan, vid älven.
Vi ska vara 10 tjejer och ha supermysigt och lyssna på Elvis haha.... ;-D

Om lite drygt två timmar ska jag hämta upp Lina. Vi ska åka till kyrkogården för E:s begravning. Känns tungt, men skönt att man är två som går tillsammans. Känns så overkligt, vi har ju haft så kul allihopa... kommer ihåg många galna roliga upptåg man gjorde under alla åren vi kände varandra oh sågs varje dag.
Usch.. får en stor klump i magen nu.

Helgen som kommer blir det mer jobb. Utgång med Maud och Cissi på lördag, om ni inte har ändrat er?  ;-p Och söndagen är öppen för förslag än så länge.

Nu ska jag gå ut i solen och må gott.

Ta hand om er.


Ann-Sofie - still have'nt found what I'm looking for



How great thou art

---?---


Ann-Sofie - living the gospel side of life 

Tror ni?

Inte så lite trött.
Kom hem igår kväll efter jobbet, ca 20.30.
La mig i sängen för att vila bara en kort stund.
Helt slut efter stenhård vecka och ordentligt förkyld.
...
Vaknade nu på morgonen vid 10.
Ganska bra sömn-catch-up det.

Tur att jag har sovmorgon idag och inte börjar än!

Ha en skön lördag.........


Ann-Sofie -"jag kan inte komma ner, jag har nattsärken på mig"
 J:s kommentar till receptionen på Plaza

Ska det vara så ska det!

Funderar på om jag ska gå och fixa lite kvällsmat innan jag börjar skriva. Vore gott. Men är jag hungrig? Njaa, kanske.
Har vänt upp och ner på matrytmen de här dagarna... jobbar du 15 h per dag så blir du lite stirrig hehe.
Jag är nog ganska vrålhungrig t.o.m.

Nej.. grovt rostat bröd, thé och ägg blir det. Kommer strax tillbaks och skriver mer... idag får ni lite bilder också!  =)

.....


..... Sådärja! Gott med kvällsmat.
Idag var det tungt att jobba... har gjort riktiga mastodontpass nu under veckan när vi byggt om, även om det har varit kul.  Fast idag fick vi äntligen öppna butiken igen!! *Yippie*
Det blev kanonbra och vi var klara i god tid. Det blir en nytändning när allt är så snyggt och fräscht men framför allt lättjobbat.
Skulle vara ledig idag egentligen och hade  tänkt hinna med en hel del som måst... fasen, jag menar, borde göras. Men det slutade med att jag jobbade till 20 eftersom en av de andra skulle resa bort i jobbet och schemat inte var ordentligt fixat.
Jäkla tur för butiken att vi som jobbar har sån pliktkänsla och ställer upp så mycket som vi gör... annars skulle det inte funka utan behövas bra många extra...  =)  *känner en viss frustration*
Skulle dessutom ha sovmorgon och börja 12 imorn, men icke! Ursäkta men jag måste bara få avreagera mig, säga det högt;
 
JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ursäkta uttrycket.

Dessutom missade jag hoppträningen som jag redan hade betalat för, medans en annan kollega fick gå tidigt två kvällar i rad för att träna fotboll. Kul. Känns ju sådär, särskilt när jag har världens plus på komp-kontot och han världen minus. Men men. Livet är inte rättvist  :p

Är verkligen jättetrött och har världens förkylning på G. Hade behövt sova efter att ha gjort en hel arbetsvecka på tre dagar.. samt att hemmet är kraftigt lidande... måste städa, fixa det allra sista i hallen, tvätta jobbkläder osv.

Men jag är glad för det.
Är ju inte så ofta jag har varit hemma på sistonde ändå...   ;-)

Har iaf handlat idag.. fyllt upp kyl och frys ytterligare. Jag och Ola var en runda på ICA efter jobbet.. Köpte en rolig sak jag inte testat tidigare - Choklad & Chili-glass!!! Smakade först som vanlig chokladglass men sen kommer eftersmaken och det är en ganska häftig kulinarisk erfarenhet.  Prova den.... Sia.

Iförrgår var det myskväll med vin och den absolut, utan tvekan, godaste pasta bolognese jag ätit. Smakade restaurantlagad.. låter kanske inte så gott m vn till, men den var speciell..... Supergott!!!!!!!!!!!
En skön nedvarvning efter hård arbetsdag.

Igår jobbade jag 07 till 22.30 sen sängdags direkt.



Har ju lovat uppdatering om helgen som var....
Jag och Sofia stack upp till Lina (Örebro) och där serverades det lunch ute i det gröna. L hade en jättemysig lägenhet och utanför kunde man sitta och äta, det blev gratinerad fisk och fullkornsbulgur, väldigt smaskigt - och jag var vrålhungrig eftersom jag vart igång från 5 på morgonen (tävling i stallet). Slappade ett tag ute i solgasset innan vi gick in till Lina och hon packade.

Till slut kom vi iväg och begav oss mot Eskilstuna och Lisa.
Vi skulle ha med oss Tommy och Johan dit också, men de åkte i egen bil efer dagens sysslor!  =)
Tack vare pappas gps (den är ju nästan min, jag sålde den till honom) kom vi snabbt och smidigt till Plaza där vi skulle bo.. lite trafik och kunde ligga på i 120 nästan hela vägen.

Utanför hotellet satt jag kvar i bilen och väntade när L & S sprang in och frågade efter gästparkering (stod på en handikapp, och knappast att jag lämna bilen då, har inte glömt den där P-boten jag fick för ett tag sen)... de fick vägen förklarad och vi hoppade in i bilen igen.
Åkte runt och letade efter en parkering i närheten av hotellet där vi alltså skulle kunna stå hela helgen utan kostad.. fick sådär lite halvbra direktiv från flickorna om hur vi skulle åka (haha), och vi skulle möta upp Lisa utanför hotellet.. det slutar med att vi kommer till en återvändsgränd, och Lina säger
- Men, här bor ju Lisa!
I sammma sekund kommer Lisa knallandes 20 meter bort.
Vi tutade och sa sen;

- Vi tänkte att det var like bra att hämta upp dig.
;-p

När vi väl var inkvarterade på hotellrummet tog vi en mysig promenad genom staden, kikade in i några få butiker, sa hej då till Lisa som skulle iväg och förbereda kvällen, och satte oss på en mysig uteservering vid vattnet... hade bra spanläge därifrån, eller vad säger ni flickor?  :p
Hann också med ett besök på ett litet pitoreskt kostgalleri samt sveriges äldsta landsortsteater. Mysigt värre.
Satt länge på  uteserveringen (riktig sommarvärme) med cola och isaltte, och ville inte gå hemåt hotellet.

Tommy och Johan ringde och meddelade stundande ankomst och vi spatserade tillbaka, med ett stopp på hemköp för lite god förtäring till kvällens förfestdryck!  =)

Rummet var jättestort och vi fick gott om plats, trots att vi alla - Tommy, Lina, Johan, Sofia och jag skulle sova i samma rum. En dubbel och tre extra sängar.  Tur att det inte var några par med, för då hade vi inte kunnat slåss om dubbelsängen hehe..
Käkade sommarmat och drack iskall cider, öl och bubbel (jag och L hade smart nog fixat kylväskor). Duschade och gjorde oss iordning, lyssnade på musik och hade en jättemysig förfest.

Innan det var dags att bege sig till festen gick vi till bilen och hämtade champangen som vi skulle ge till värdinnorna, jättefin och inslagen i cellofan som Lina fixat!
Det var Lisa, Ylva och felicia som hade gemensam födelsedagsfest, med mycket folk.
Haha vad säger du Lina? Visst var det ju vi som drog igång på allvar där inne?? Hihi   ;-D

Festen fortsatte hela natten lång och vi hade riktigt roligt! Jag hittade en grabb jag höll ihop med hela kvällen - nämligen en jättefin uppstoppad giraff, nej det lät fel - en mjukisgiraff, om ni fattar?
Han var jäääättefiiin och mjuuuuk haha ni skulle se de bilderna på mig, giraffen och halva festen, vilken orgie... nerrå!   =p     Johan var självutnämd bartender och av någon konstig anledning tog drinen i glaset aldrig slut. Hur mycket man än drack.
Konstigt va?

Efter festen skulle det naturligtvis ätas mat! Jag blev skitsur för att det inte fanns pizza på pizzerian vi gick in på (det hette iofs. kebab-palatset eller nått) men Lina övertalade mig att ta en sån där.. vad heter det nu då? Falafelrulle!
Det var ju jättegott! Varför har ingen sagt det till mig tidigare?
Diskuterade också hurvida det uttalas "falafell" eller "falafel".. som i "falla fel". Jag har ingen aniing, vad är rätt?

Det blev sen en lång natts efterpärla på hotellrummet... spelade ett sanning eller konsekvensspel, fast utan konskvensdelen.. skitkul! Lite rosévin hanns det med också.   =)

Sen vart allting tyst. Förutom nån som kanske snarkade lite hihi *va? vem då?*
Ända fram till kl 07.00 då tuppen Lina gal.
Herregud, alla är på gränsen mellen fylla och bakfylla, i sömnen, och Lina den lilla solstrålen är uppe och springer fram och tillbaka mellen extrasängarna och knäpper kort och blixtrar och har sig, samtidigt som hon gapar och gastar.. hade jag inte vetat bättre hade jag trott att hon tagit sig en stadig en på morgonkvisten.
Till slut pustar alla ut när hon äntligen lägger sig igen. Nehej. Då börjar hon prata med  Johan som ligger bredvid, hon viskar, men ungefär så som ett barn viskar - jättehögt i normal samtalston.  Du är för härlig gumman!  ;-)

Allt det här är iaf hysterist kul när man tänker på det i efterhand, men jag tror vi alla ville trycka en toffel i munnen på henne eller nått, just då. *du är bäst Lina hahahaha*

Stadig frukost vid 9.30-ish och sen en kort återhämtning och packning på hotellrummet.
Checkade ut och packade in allt i bilarna.. hada en massa filtar i bilen som vi tog med och la oss på nere vid ån... jättemysig och fin plats, vid vattnet och den stora fina kyrkan!  Låg där länge länge och solade, tittade på knasiga kort från kvällen innan och pratade massa strunt.  Lisa kom också efter att ha varit och städat ur festlokalen.
Låg flera timmar i solen, men till slut blev klockan mycket och vi började tänka på hemfärd.

Grabbarna åkte hemåt, och vi damer gick till ett thaimat-ställe och tog take away med hem till Lisa..
God mat och skön prastund...
Jag var jättetrött efter att ha startat lördagen kl 05, hållt igåg samt kört bil en massa timmar, sen festat på kvällen, sovit för lite, gått upp för tidigt och ja... jag var lite off.  =)

Resan hem gick jättesnabbt... när vi skulle släppa av Lina Öret så hängde vi med in på en liten fika och förde över bilder till hennes dator.
Örebro-Karlstad gick också snabbt.. Sofia och jag diskuterade massor om vad som skulle vara kul att hitta på i sommar, nu får vi bara se till att iaf nått blir av?  =D

Ja, sen släppa av Sofia och sen hemma. Gud va skönt!!

Inte särskilt långt inlägg va? Ni förstår säkert själva att det inte blir några bilder nu.
Gonatt!


Ann-Sofie - däd i dädsan (needar nässpray)



Wich one will I be today?

Winners and losers, turn the pages of my life
We're beggers and choosers, with all the struggles and the strife
I got no reason to turn my head and look the other way
we're good and we're evil, which one will I be today?

There's saints and sinners
Life's a gamble and you might lose
There's cowards and heroes
Both have been known how to break the rules
there's lovers and haters
The strong and the weak will all have their day
We're devils and angels
Which one will I be today?

Are you happy now with all the choices you've made?
Are there times in life when you know you should've stayed?
Will you compromise and then realize the price is too much to pay?
Winners and losers, which one will you be today?

There's a a light and a dark side
standing at the crossroads, there we'll meet
there's prophets and fools there
the lies and the truths, will be at our feet
I got a reason to turn my head and look the other way
it's heaven and hell here, which one will I live today?

Winners and loosers
Which one will I be today?


Ann-Sofie -     begger    (    )     chooser   ( X )
                         good      ( X )     evil       (    )
                         saint    (    )       sinner     ( X )
                         coward   (    )      hero        ( X )
                         lovers     (    )      haters     ( X )
                         strong    ( X)      weak      (    )
                         devil      ( X )     angel        (    )
                         winner  ( X)      looser    (    )


Okej.

nu är jag klar med alla "borden".
NU ska jag verkligen krypa ner bland kuddarna.

det blir Myspys det..........................................


Puss & Gonatt

Myshelg!

Helgen har varit alldeles, alldeles underbar!
Vi har solat, fikat, festat och umgåtts, och solat lite till... ;-)
Det blev en väldigt rolig fest, och därmed en väldigt seg dag dagen efter.. hehe.

Utförligare beskrivning samt bilder kommer garanterat inom kort...
Kan locka med att jag träffade mitt livs kärlek... lång, vacker, bruna djupa ögon, vältränad kropp, men lite hårig... ja ni får se! *skrattar sarkastiskt*  Vad var det han hette nu igen? Han klarade inte språket så bra.. alls! Men det är inte riktigt så som NI tror hihihi....

Ombyggnation i butiken nu som ni vet... vi har slitit ut allt från golv till tak! Blir långa dagar denna vecka, men bara idag så har vi gjort hälften känns det som.  =)   Riktigt kul att få göra lite hårt kroppsarbete och tunga lyft och (inget illa menat) att slippa kunder. Bara få jobba i lugn och ro, skratta och ha kul på jobbet och inte oroa sig för att skämten är för råa eller politiskt inkorrekta!   ;-)

Har nyss varit hemma hos mamma och pappa.. myst lite med god kvällsmat och ett välbehövligt samtal om livet.. m & p har alltid goda råd att komma med, och det är skönt att få lyssna till vad de tycker om saker och ting ibland. Och framför allt bara att få träffa dem...

Imorrn är det jobb från 7 på morgonen till sen natt. Nej, förhoppningsvvis behöver vi inte slita så länge... ibland vill man ju hem i tid så att säga.   ;-p

3 skäl till varför du ska tatuera in en hundring på snorren;
- det är kul att ha pengar i handen
- det är kul att se pengar växa
- det är kul att kunna sticka åt frugan en hundring då o då




Ann-Sofie -  på Y-fronten intet nytt



Pettitesser!

Har inte alls hunnit med så mycket som jag hade velat idag, men jag är glad för det. Har börjat med min nya livsfilosofi --> ska inte ödsla energi på pettitesser och måsten.

Var på IKEA med pappsen... köpe två sängar som han och mamma ska ha ute i stugan, och sen käkade vi lunch, väldigt trevligt..
Hann med att fixa lite här hemma och uträtta lite ärenden i min stygga lånebil innan det var dags att åka till stallet och förbereda morgondagens tävling.. tyvärr gjorde dock vissa omständigheter att jag blev allt för sen och inte var där förens 18. *skäms lite*     Sorry Cissi!

Hann iaf iväg till systemet innan de stängde! Därefter ut med mor, far och bror till stugan med sängarna. Mysigt att komma ut en sväng dit, se solnedgången över sjön och bara andas n "på landet"-luften.

Jag och brorsan tog ena bilen och åkte före hem, han hade nyss kommit hem från norge, och jag ville hem och packa så vi gjorde en tidig reträt och svände förbi en pizzeria och inhandlade sallad på hemvägen (ja faktiskt, ingen pizza).

Just nu håller jag på och bränner extremt blandade skivor... allt från mustasch, volbeat, maiden, in flames osv till santana, no soubt, bruce springsteen, eric clapton, kanye west och mark knopfler... huvudsaken är att det är bara bra låtar!

Fredagen skulle egentligen ha avslutats med grillfest med gänget i L:s stuga men jag stod över det, eftersom helgen är körig som det är... måste (förlåt, borde) sova lite också (hur bra det nu verkar gå)...

Se här da:   

   Lånebeetlen (visst är den slående utseende handikappad???)

  Egenhändigt tillverkad födelsedagstårta! *kan själv*

  Utsikt från vår stuga

  Så mysigt att sitta och titta på solnedgången och äta kvällsmat på altanen.. *längtar*


Nu måste jag packa, har inte hunnit det än, ska vara i stallet 06, och sen hinna hem och duscha och byta om, sen hämta Sofia vid 10. *torkar redan svettenn ur pannan*

Sov gott godingar!! (Har bränt 6 skivor nu, borde räcka?)


Ann-Sofie - för dagen ganska schitzofren


Sommar - Sol - Service av bil - Skoj?!

Haha JA!!!!

Mycket att göra och hinna idag..
Igår fick jag ett oväntat erbjudande och for på en liten utflykt kl 23.30 på kvällen! *ler hemlighetsfullt*

Mår mycket bra just nu..  ;-)

Tanken idag var:

Frisör 11.15
Lämna in bilen på verkstad
Fixa väggfärg
Luncha m VM
Hjälpa pappa att köpa nya sängar på IKEA
Hjälpa pappa att köra nya sängar till stugan
Hämta bilen på verkstad
Träffa Cissi och fixa sekretariat inför morgondagen
Slipa spackel & Måla hall
Packa inför resan imorgon
Klippa och klistra med bilder till ett födelsedagskort
Ladda hem massor av ny musik till festen
Tvätta
Städa
m.m.
m.m.
m.m.

Har redan reviderat min "borde"-lista
(måste sluta använda ordet måste, det har en negativ inverkan på mitt liv):

Skit samma i i frisören, var där för två veckor sen så det gällde bara en liten putsning.

Åkte direkt i morse till Lecab.. har blivit dödspolare med Herr Verkstadmästare, han är min nya bilguru och idol.
Ringde till dem vid 08, då var de fullbokade, men när jag sa med len röst att jag var där i måndags (han kom ihåg mig) och samma problem har återkommit sen dess så var det bara att komma in med bilen så skulle de "hitta en lucka i schemat"!  =)

Rullade in i solgasset på Lecabs parkering och gick in och snackade med min dödspolare. Nu hör ju då till saken att jag igår kväll på väg hem från jobbet tyckte att bilen lätt konstigt i vä. framhjul... efter att det blivit avtaget hemma på parkeringen kunde man se att det innre bromsbelägget var i behov av utbyte, därav det lustiga ljudet... men efter lite petandes med en skruvmejsel så att lite skit föll bort så försvann ljudet - men problemet kvarstod naturligtvis.
Åter till Lecab... blinkade lite extra när jag förklarade mitt dilemma för dödspolaren, att jag behöver bilen för att åka runt 60 mil t o r i helgen.. och att det inte kändes helt tryggt i dagsläget...
- Vi ska se vad vi kan göra. sa dödspolaren med glimten i ögat.

Resultat:
Bil inlämnad för service motsv byte av bromsar och stöldskyddsprogrammering av samtliga nycklar.
Utlämning av lånebil till en kostnad av: "Vi löser det".

Haha så nu kör jag dagen till ära runt i en cool VW Beetle!  hihihi....
Den är apseg ( och apful).. jag är van min 1.8T som sticker som en kanonkula bara du ger lite, lite gas.... på den svarta lilla Beetlen kan jag trampa gasen i botten på 3:an och den sticker iväg som en sköldpadda och gör 0-70 på under halvminuten! Det ni....  

Måla hallen får vi se hur det blir med... *orka när det är så fint väder ute?*
Nej, jag tror snarare att jag går ut och sätter mig i det underbara vädret och läser boken jag fått låna av M som ska vara riktig bra...
Sen ska jag hjälpa pappa, och fixa sekretariat... och ja, sen får vi se med resten!   ;-p

Imorgon vid 10 åker jag och Sofia till Lina i "Örebru" för ev lite lunch och sol, eller så sticker vi direkt till Eskilstuna... Ska till Lisa som med två andra tjejer har födelsedagsfest...
Vi ska bo på hotell och äta gott och bara ha riktigt jäkla kul!!!

Om vi inte ses mer ikväll får ni ha en underbar helg och pingstafton.. 

Som avslutning får ni lyssna på den här!


Ann-Sofie - saknar det, men hyffsat nöjd ändå! 


tyst minut

Fick imorse reda på att en barndomsvän har avlidit.
Tragiskt nog var det inte självvalt, eller av naturliga orsaker.

Dagen går lite som i dimma, det var inte länge sen jag träffade henne.. glad, skrattandes, levande.

Tänker på dig...









Home Sweet Home!

Skönt med ledig dag, och sovmorg.....NOT! Nej, naturligtvis ska den lediga dagen startas 07.30 (i ottan) med inlämning av bil på verkstad. Därefter morgonmarchering hemåt.
Var en otroligt skön promenad, behövde den.. verkligen få andas in våren och allt det gröna som kommit nu.
Var ute och gick i en timme ungefär.. på hemvägen tog jag svängen förbi stallet och pratade lite med Lucky och släppte ut honom i hagen (bara för att han tittade så bedjande på mig då haha!).

Snackade med M om tävlingen på lördag också.. kommer bli jäkligt körigt för mig att hinna sitta i sekretariatet på fm. eftersom jag och Sofia ska till Örebro och hämta upp Lina, och sen åker vi vidare till Lisa för att fira hennes födelsedag. Hon och två tjejer till har stor fest så det blir allt skoj de! Och vi har tänkt åka ganska tidigt så vi hiner ses ordentligt allihop.
Men men... allt går med lite vilja.. Får försöka vara kvar på tävlingen så länge jag kan.   =)

Appropå - skulle ha varit ner med berget av sponsorpriser som ligger här hemma... tar det imorrn tror jag. Är jag duktig och kommer upp i tid så kan jag ju köra dem innan jag börjar 9.45.
Ha - vad är oddsen för det tror ni?!     Fast A-L, det var väl imorn kväll du skulle ner va?

I övrigt har den lediga dagen varit den lugna dagen.
Efter att jag vart i stallet väntade hallen och lite mer grundjobb på väggarna, sedan dusch och hårblås, för att därefter åka bort till ** som bjöd på lunch.  Vi satt ute i solgasset och snackade i värmen, maten var kanon och timmen gick allt för fort - men, jag fick ju till skillnad mot vissa andra vara kvar i solen och slapp gå in och jobba!!!!  *mycket nöjd*
Knallade bort till Lecab då jag fått besked om att Svarta Faran var färdigservad. De hade bytt en startkontakt och jag kom hyffsat billigt undan. Lite rabatt när man drar det flashiga Audi-kortet också *smått ironisk*. Nej men faktiskt, bra att ha - blir billigare.. och även med en kredit så att man kan lägga upp betalning på sex månader osv. kanske kan komma till pass nån dag!

Testkörde "Feffer" (som han kallas pga sitt regnr FFR) bort till Flügger Färg som också ligger på Wåxnäs.. skulle kolla färg till de återstående väggarna i hallen... svårt det där... fondtapeten är så stark så jag ska ha en vit färg i lämplig nyans till de resterande tre. Kanske har jag hittat en bra... får se hur det blir... nu ska det bara spacklas lite lite lite, och sen är det bara måla, sisådär två strykningar - sen, klart!!!!!

Har betalat allt material själv vilket kan anses som galet när man bor i hyreslght som jag gör... men va fasen... ska säkert bo här ett litet tag till iaf, och då kan man väl få njuta.
Men idag har jag iaf tjatat till mig en rekvisition på färgen till hallen så jag slipper lägga ut det också.


Ringde Martina som låg ute och solade med Gustav, och de var inte sena att nappa på erbjudandet om en glass inne i stan! Det blev mjukglass vid pråmen.. blått virvlande vatten i älven, gröna gräsmattor och prunkande rabatter, Karlstad kan allt vara en riktigt fin stad. *jajamen*
sprang lite på stan efter vår mysiga stund i solen... G åkte och tränade och lämnade oss flickor åt vårt öde.
Provade vackra klänningar på Akazia men köpte inget, var inget som var sådär klockrent.
Jag hittade däremot en jacka som fick följa med hem!
Är mest intresserad av att shoppa heminredning just nu.  ;-)

Skjutsade hem Martina med matstopp på McDonalds för min del... tjötade massor i bilen så maten blev kall men det gjorde absolut ingenting!!   =)

Nu är hallen klar!!!  Och jag ska sova.......


Sov Gott!


Ann-Sofie - på förtträffligt humör atm


AAAAAAhh!!

Klockan är mycket och jag borde sova, är så trött, så trött.
Men icke, har en våd kvar att smälla upp i hallen innan jag är klar. Det blir så fint såå.. =)
Ledig imorgon så då ska jag grejja hela dagen.. och förhoppningsvis bli näst intill klar..
Lina - bilder kommer :-)

Helgen har bara ägnats åt just tapetsering och målning, och det är hemskt kul!
I fredags jobbade jag, och åkte efter det till mor & far för att fira mina bröder som fyllde 21, grattis grattis!!
De är stora pojkar nu *storasyster stolt*
Fick massa god mat och tårta, och jag och mormor propagerade för mamma om klubben K U K. (Internt sms-skämt mellan mig och mormor haha) Det är klubben Kul Utan Karlar!

Någon mer som är intresserad???   ;-)

Kunde dock inte äta allt för mycket, hur gott det än var, eftersom jag skulle i väg och träna för Bitte sen, inte kul att rida mätt som en tunna inte.... och så måste jag ju hålla Bitch 2008!  Hehe...
Ridningen var jag iaf väldigt nöjd med, känslan var riktigt bra, även om inte hästen gick klockrent alltid.....

Imorgon ska bilen in på service... den krånglar då&då med tändningslåset (tror jag att det är iaf) så även om den startat på kommando den senaste tiden så är det lika bra att Lecab får se över den..

Blir en lunch med ** också..... =)

Om allt går enligt plan kommer nog min älskade VM hem imorn också!!! Massa pussar till dig!



Nej ni mina godingar... nu går jag faktiskt och lägger mig ändå!
Kram & Gonatt!


Hungrig?

Var nyss och hämtade 12 st stora Subways och 12 chipspåsar till en svensexa.
Kände mig lite "fatso" haha!

Håller på för fullt och fixar i lägenheten... fondväggen i hallen är så sanslöst snygg!!!!!  *ler stort och självbelåtet*
Ska fortsätta ikväll, och dessutom frossa i marknadsgodis!

Red för Bitte igår, var jättenöjd, och det var riktigt kul!

Nej, nu ska jag fixa lite papperarbete. Mer uppdatering later on.

...


they say time heals everything
but I'm still waiting

RSS 2.0