*tssss*

Jag glömde ju bort - Grattis Emma på namnsdagen, en dag försent!

Mer uppdatering om helgens bravader kommer ikväll. Är på jobbet nu..

Imorgon är det lön, big time!     *stort flin*


"bättre att ångra det man gjorde, än det man inte gjorde."

Mmm sitter här och mumsar på en liten bit kladdkaka med vispgrädde. Det är inte dumt efter en heldag på jobbet.
vad har hänt sen sist då?

Torsdag var jag i stallet på fm och hade hoppträning för tre tjejer. det gick hur bra som helst för dom - jätteduktiga! Åh fy sjutton va kul det var att ha lektion igen... kände att jag saknar det väldigt mycket.
Både kontakten med hästarna och de andra djuren och alla tjejerna samt själva lektionsgenomförandet..
Stod och kramade på hästen Rosie i flera minuter, och go som hon är (lite slö av värmen och att gå på bete) stod hon helt stilla och njöt, och henne huvud blev bara tyngre och tyngre, så till slut var det nästan jobbigt! =D
Sen kunde jag inte låta bli att mysa lite med katterna, och prata med Wilma och ge henne lite gräs. *grymt gott* 

När jag satte mig i bilen för att åka så kände jag mig 10 ggr lättare & gladare i själen än när jag kom. Det är inte för inte som de använder djur som rehabilitering för sjuka barn och gamla. Finns det nått bättra botmedel än en mjuk hästmule som blåser varmluft i nacken på en, eller en gossjuk katt som ligger och inget hellre vill än att bli kliad på magen?
Det är verkligen jättetråkigt att jag jobbar som jag gör och inte kan ha några husdjur.. de skulle ju bli så ensamma.
Har alltid så gärna velat ha hund, eller iaf en katt, men det vore bara elakt. Plus att jag vill vänta tills jag har pluggat och vet vart jag kommer bo någonstans i framtiden. men den som väntar på något gott...

Efter att ha blivit 10 ggr lättare i själen åkte jag iaf hem för att grejja lite, dammsuga osv.
Senare var det dags för en liten sväng ut till Skutberget.
Vi var 9 pers som bredde ut våra filtar och solstolar i gröngräset, drog i gång lite grillning, käkade chips och hade supertrevligt! Det stod även Kubbspeleri på schemat,  men jag stannade aldrig så länge (Kubb är kul men det känns som om jag har fått nog av det för den här somaren hehe, tills vidare iaf).
Vid 21-tiden var det hemfärd, för att byta om och fräscha till sig lite och sedan satte jag och martin oss på en av uteserveringarna på kungsgatan för en mysig kvällsfika.

Fredagen sen, sovmorgon till12 idag! *yejj* Vi sov lääänge. =)

Jobbade fram till 20, ringde Patrick och gjorde upp att vi skulle sticka och grilla ute vid Räggårdsviken.
Han åker bort igen i helgen så då kan det vara trevligt att hinna umgås lite!
Filtar i massor, mat och dryck packades in i bilen, extra tröjorna drogs på och sen bar det av.

Vi grillade kycklingspett med paprika och minimajs, och till det färskpotatis (med min nyskördade dill) och mimosasallad. Vi var helt ensamma därute och hade riktigt trevligt. Det är e sån avkoppling att komma ut i naturen, och jag älskar att det är så tyst. Vi såg tom. både rådjur (med kid, ursöt) och en liten lurvig räv.
Lite myggigt men inte alls farligt (fick bara 1 bett), dock blev det mörkt och så småning om lite kyligt. vid 23.30-tiden drog vi oss hemmåt.

Idag lördag har jag jobbat.
Gjorde lite onödig inköp, alldeles för mycket smink - för alldeles för mycket pengar, samt kläder (en klänning och två linnen, allt från MQ) och en svart kuvertväska. Höll på att köpa ett par skor också, men insåg snabbt att, Ann-Sofie: de är ju i princip likadana som de du köpte för två veckor sen som står oanvända i garderoben....
När jag köpte sminklasset så slängde de med 23583 olika prover också... bl. a ett ganska stort prov på CK:s nya One.
På kartongomslaget stod det:
A parfume for a man or a woman.
Hmm? Lite svårtolkat. Gav iaf bort den till kollegan.. men när jag öppnade den för att lukta lite så råkade jag få lite lite på handen, så resten av dagen gick jag och sniffade, och sniffade. Försökte klura ut vem sjutton det är som använder den parfymen???? Känner ju igen den SÅ väl, och ler när jag känner doften. Men VEM?!

Nej ni, nu ska jag ta och dra på lite glad musik, korka upp lite vin.. hoppa i duschen och förbereda mig för kvällens utgång...  ska hem till Emelie på förfest och sen antagligen BMB. Jag brukar alltid säga att det inte blir så hårt eftersom jag ska jobba imorgon, men jag vet att erfarenhet att jag alltid hårdkör ändå och ångrar mig dagen efter! Haha, man lever bara en gång!

Bättre att ångra det man gjorde, än det man inte gjorde.   *nickar instämmande*

Hoppas nu att ni alla får en underbar lördagkväll!
Må gott!

//ASC


Ledig?! *kliar mig i huvudet* Hur gör man då?

Är ledig nu onsdag torsdag och halva fredag!!!!!! Har nästan glömt hur det känns.(Haha tänk inte på att jag var ledig fre lör sön i helgen som gick)  =p
Dagen började med välförtjänt sovmorgon, men var ändå uppe vid  9. På fm åkte jag och mamma ut till Ängebäck och plockade jordgubbar. 
Det var en hård och intensiv jakt vill jag lova!! Små som smultron var de, och utplockat... man skulle behövt ha kikarsikte för att få någon jaktlycka.. Hmm när man var liten fanns det ju alltid överfullt med jordgubbar. ja, det var bättre förr!!
Till slut hittade vi ett riktgt bra ställe.. jag plockade två fulla hinkar! när vi var där passade jag på att köpa ett stort knippe färsk dill och nyskördade morötter! Med blasten kvar på!! =)

Efter det dagsverket åkte vi hem till pappa och en av bröderna som var hemma, dukade upp med jordgubbar, gammaldagss vaniljglass och nyslungad flytand honung! Det är otroligt gott!

Sen körde jag hem till mig, och ja... ni förstår säkert vad jag gjorde den närmaste timmen??
Rensade jordgubbar, styckkfryste dem, hackade dill och fryste ner.
Ska passa på att baka nått gott ed jordgubbar, fråan är bara vad.. Några tips? *tigger ideér*

Var i stallet idag också!!  =) Det var härligt, att snosa på hästarna lite. Några tjejer rinde igår och vill ha en hoppträning, så jag ska dit imorgon och drilla dem lite. Ska bli SÅ kul att ha lektion igen.. ska passa på att rida lite själv också *ler vid tanken*.

Patrick kom hem från Oslo idag, skulle följt med honom och tränat men hann tyvärr inte. Synd, ag var sugen både på att umgås med honom och att träna!
Jag fick nöja mig med att skjutsa honom och kompisen till förfesten.
Undertecknad skulle ju ha varit med till P.G. och Marie, men sommarplaza kändes så där lockande efter helgens bravader.
Körde den mysiga linjen istället och gick på bio med Martina. Vi såg "The Reaping", en skräckfilm, som faktiskt var riktigt bra. man satt på helspänn och hade en riktig obhagskänsla hela filmen igenom. Den var inte förutsägbar, och inte heller så där löjlig eller äcklig som vissa skräckfilmer kan vara. En film helt i min smak! 
Läskigt värre, och satt nästan uppe i knät på Tina vissa scener!!   =)

Skjutsade hem Martina, satt och pratade i bilen en stund innan det var dags att säga hejdå!
Tack för en trevlig kväll vännen!

När jag kom hem stängde jag av alla telefoner och kännde att jag behövde få koppla bort världen och bara vara.
Men det sket sig.
Gick in i badrummet, tänder ljuset och hoppar till! Mitt på golvet  --   den gigantska spindeln som har hägt utanför mitt fönster på senaste, Den jäveln passade nog på att ta sig in när jag vädrade och hade fönstret öppet.
 
Den är kvar fortfarandr, under ett glas. Vet inte vad jag ska göra med den riktigt... *ynkligt rop på hjälp*
Den är HUGE!!!!!! Men jag vill/kan ju inte döda den..

Tror du mig inte? Den är så häääär stor! * visar och sträcker ut armarna så långt det går*


image117

blääääääääääääääääääääääää.

Du har ett missat samtal (tribute to Em)

Jag har haft många. Emma har ringt minst 100 ggr den senaste veckan och jag har aldrig varit inne och kunnat svara... Så irriterande!
Men tisdag så lyckades jag äntligen vara hemma när min Darling ringde! =)   =p   =D
Äntligen fick vi prata igen... lääänge!! Alltid lika härligt. Blir så glad när jag pratar med dig gumman!
Och ännu gladare nu när jag vet att jag får se dig inom en ganska så snar framtid.. Då du!  *puss*

image116
Emmis och Lucky, sommaren -06.

Jööötteebborjj.

Där var jag i helgen som gick! Hälsade ju på Vessna.. =)
Åkte dit vid 19, så jag var framme först kl 22, Vessna, nedan kallad för VM, mötte upp på centralen och vi tog en vagn hem till henne (bor i vasastan). Min väska var supertung... kan bero på att det fanns ett antal flaskor nedpackade!  =p  Bl.a en flaska champange för att fira att VM är nyutexad llitteraturvetare! *fanfar*

Väl hemma hos VM slappade vi lite med vin, cider och snacks.... roade oss med div samt med att prata massor massor av tjejsnack! Började, efter några klunkar för mycket, att göra oss iordning och först när kl var 01.30 kom vi utanför dörren och tog efter tjat fr mig en taxi in till  Avenyn.
Eftersom kl var så mycket han vi inte riktigt glassa runt utan halkade in på Nivå. Visst, det funkar! Lite tequila i baren bara så var vi ready to rock sen. Shakade loss ordentligt på dansgolvet länge länge med några korta avbrott till baren.
Norrmän. Jobbiga. Det var en av helgens lärdomar.
Efter att ha röjt klart på dansgolvet fortsatte vi målmedvete och beslutsamma till närmsta 7eleven för inköp av brownies!!! (Fler norrmän) Som det radarpar vi är kunde vi inte låta bli att driva med vissa människor, särskilt en stackars norrman (när vi åt våra brownies) blev drabbad.
Jag var riktigt dryg och tjatade med alla svarttaxichaufförer...

Svartis: taxi?
ASC: Taxi, ja visst. Vart vill du åka?

Vid okänt klockslag mellan 05 och 06.00 landade vi hemma efter en promenad (visst hade vi sällskap VM?) Justa det ja.. nån skön kille som var lite flummig tror jag. *minnet sviker*
Somnade mycket skönt!



image115
Hemma hos Vessna...


Lööörddaa *uttalas m gbg-dialekt*
Soc ordentligt, men pallrade oss upp för att sitta och slappa lite, äta frukost och må lite välförtjänt halvsegt!
kom iväg ut på stan vid 15-tiden, käkade underbar pasta med oxfilé... det är ju såååå gott med riktigt god pasta.
Hann med lite promenad och fika också, det blev crepés med jordgubbar (VM tog blåbär).. men de var inte alls lika goda som de jag och Patick fick på Rhodos...
- I want two crepé
kan låta som
- I want to crap
om man inte passar sig!!!!  =D det hade jag och P roligt åt hela veckan i Grekland.

Lördagen fortsatte i rask takt med mer alkohol.  Vi öppnade flaskan med bubbel och skålade för ASC & Teppo!
denna afton hade vi lite mer koll på vart vi hade tänkt att gå...
Kom ut lite tidigare också..00.30  =)
Började med att gå till stället Vasastan, där det dracks drinkar men inte dansades så mycket... funkade skitbra som förfestställe,
Blev lite raggad på av nån som såg ut att vara en riktig bratz-kille, och han var jättetrevlig (och JÄTTEsnygg) men det var lite för mycket utsida och för lite insida. Han tyckte vi skulle hänga ed dem till "gbgs hippaste ställe"
men det var *hmm* ganska lätt att avböja =)

Vi fastnade ist för bratzens inte så fagra, men ack så roliga kompis - magiska MARTIN!!!!!
Vilken kille, han trollade för oss hela tiden (tyckte ha iaf) och jag tyckte att han va lik Tobbe Trollkarl... men nej... låt mig presentera...
..Maaaagiskaaa Maaartiiin!!!!!!!!!!! *applåder*

Sen hamnade vi på ett riktigt schysst ställe, Excet. Där hade vi grymt kul....
Vi hamnade på dansgolvet på understa våningen och trivdes som fiskar i vattnet, det var riktigt röj...
Bara folk som kunde dansa och bjöd på sig själva.. var et stort gäng som röjde runt odentligt till slut!
träffade bl.a våra blivande efterfestkompisar (men det visste vi ju inte då!).
Det blev en lång rolig natt.... jäklar vad vi dansade!  Sen iväg till en nattöppen grill för nattamacka... sen vidare till efterfesen, som inte var så mycket fest direkt... mest att vi softade lite... men det var väldigt trevligt. Drog sen ut hela gänget och käkade frukost vid 07-tiden.. då sken solen och det var riktigt härligt! Åt på dygnetruntöppna Tintin... risgrynsgröt, ostmacka, ägg, juice,the.. perfekt frukost dage efter hahaha!

Var hemma hos VM igen vi 09-tiden, och gick och la oss i hennes söng *slocknade direkt*
Vaknade från och till men sov i princip fram till 16.
Mitt tåg gick 17.07!  =/
Tråkigt att behöva stressa iväg så..

Ännu tråkigare är att jag på ditresan glömde mina solglajjor.
Gissa vad de sa på SJ?
-har ni fått in några svarta Chanel-glasögon?
-nej tyvärr. Ring på måndag. 

Men men... var skönt att sitta på tåget hem och koppla av, försjunken i min bok som jag käpte när jag åkte ner på fredagen - Djävulen bär Prada.
Läsvärd men inte så väldigt mycket mer, inte så mycket djup i den boken direkt!

Kul helg har det varit! men som alltid skönt att komma hem och sova i sin egen säng till slut! =D



Torsdag och fredag...

Torsdag var det jobb, men slutade vid 15. =)
Åkte till en skräddare för att lämna in mina nya byxor som jag köpt och ska ha i jobbet, skitsnygga grå kostymbyxor. Jag totalvägrr att använda expert-byxorna för de är så fula, så senaste månaderna har jag kört mina egna kostymbyxor.
Skulle ägna torsdagen åt att umgås med Patrick, så medans han jobbade det sista så åkte jag och hämtade E&H på dagis. de blev överlyckliga när jag kom och skrek Ann-Sofie så det ekade över hela Hammarö!!  =)
Så gooa de är..  Sen väntade vi på att P skulle komma hem och var ute och lekte i sandlådan under tiden. Sen åkte vi till Coop på hammarö och handlade, åkte hem igen och var ute och lekte en stund till.
Vi ´kastade frisbee och spelade fotboll. P var målvakt och jag passade inlägg till H, den lille fotbollshuliganen! =p
E tröttnade ganska snabbt på bollsport och lekte i sandlådan ist.
Problemet är att både jag och patrick är ganska tävlingsinriktade och ibland blir det blodigt allvar med tackingar och annat när vi spelar mot varandra. Fula knep är alltid tillåtet!!!

Lagomt till Bollibompa var det dags att plocka ihop och gå in. Jag lagade köttfärsås och spagetti och P rensade jordgubbarna! Det var riktigt riktigt gott!!  =)
Det blev en skön slö eftermiddag/kväll. Det är så kul att vara där och leka med barnen!

Idag är det fredag. ledig idag... Som jag skrev tidigare så är jag halvsjuk, men ändå ite. Har nått i systemet som gör att jag är väldigt trött iaf. Så idag sov jag till 11.38!!  Det var välbehövligt kan jag lova!
Har hämtat ut min tågbiljett, jag åker nämligen till Göteborg för att hälsa på vessna om exakt 4 timmar!
det ska blir så kul! Det blir party party både fredag och lördag!
Får se hur jag orkar det med minsk. sjukdom av något slag! =) Men fest klarar man alltid....

ja, det kommer väl en uppdatering under helgen igen.

Ta hand om er tills dess!!!!!!
// ASC

Jobbat hela helgen...

men ändå hunnit med lite kul!

Fredag var det dejt med Lisa. Lite småkäk och drycka på Arena Bar. Skönt att sitta och tjata lite med varandra när man inte setts på ett tag!!
Efter det hängde jag på Mattias och grabbarna till ankan, och senare översakade jag Patrick när han kom hem från Wien mitt i natten.
Lördag var det jobb som gällde. Efter jobbet hem och ta en powernapp på 20 min. Börjar bli lite sjuk så jag är väldigt trött hela tiden.
Sen duscha, byta om och hem till Parick på fest. Vi var ca 17 pers och hade hur kul som helst, spriten flödade men jag drack bara en cider och en drink eftersom jag bestämt att jag inte skulle med ut. Så när gänget drog vid 23-tiden var jag kvar hemma hos P, städade undan och tände lite ljus, la mig på sängen och låg i telefon med vessna nån timme och sen råkade jag somna. martin ringde och väckte mig också och sen kom P hem och då gick jag och la mig på soffan.

Söndag morgon, tog P:s bil till jobbet, inte en människa på vägarna förutom en svart A4 som ligger bakom mig och trycker på väg ut på E18... ser att det är Jocke, kollegan, som naturligtvis också är på väg ut till Bergvik..
Han har inte set mig än, och går upp på sidan om mig för att köra om.. ju mer han gasar för att komma förbi, desto mer gasar jag.. till slut ser han att det är jag och då trycker han plattan i botten (likadant gör jag) och det drar i väg längs E18 långt överhastighetsgränsen. p:s turbo, den kan den!  =)
Dock gav vi oss ganska snabbt eftersom det nyss hade regnat, vill ju inte riksera att smälla av vägen...
Tog honom dock lite fräckt på sista raksträckan innan Bergviks rondellen hahaha!!!   =P

Söndag efter jobbet var jag hemma hos mamma & pappa för att lämna några filmer jag hade lånat. Åkte hem till mig för att hämta dem, sprang snabbt å toa och sen hem till föräldrarna. Det rolig var att jag hade helt glömt bort filmerna, sprang bara på toan o sen ut igen!! Så det var bara att vända...
Sen direkt hem till Martin. Vi körde lugn filmkväll med lite myspys, godis och kvällsmat!
Lyssnade på en så jäkla bra skiva han hade skaffat.... helt underbar!

Måndag var jag ledig så jag gick direkt ner fr M till FreeSun och la mig en 20 minutare bara för att hålla liv i färgen från Rhodos. Sen lite shopping med Lisa och Rebecka, bl a  på Sisters där jag hittade två grymt snygga jackor.. en djupröd lite mer vardags men ändå skitsnygg, och en grå kort trench med snygga detaljer, båda sånna man kan ha både i början och slutet på hösten, om man har en tjock tröja under sen.

Efter en långlunch på Via Appia gick vi genom spöregnet till bilen (tur att jag hade parkerat nära) och åkte till stationen för att Lisa skulle hämta ut sin biljett. Vi handlade lite jordgubbar och glass och åkte sen hem till Rebecka för att L skulle packa det sista.
Jag skjutsade henne till stationen igen där hon fick sällskap av Lina och sofia som skulle till GBG =)
Sen åkte jag tillbaka till Rebecka.. vi käkade jordgubbar och gammaldags vaniljglass och pratade om livet.

Hann hem en stund för att plocka lite i lägenheten och ta en dusch, för att sen åka till Annsofi som nyss har flyttat!
Vi tänkte gå på bio först men det fenns verkligen inget att se så vi skippade det. Jag handlade med McD och så parkerade vi oss framför TVn ock käkade, pratade osv.
Hon hade fått jättemysigt trots att hon nyss flyttat in!! =)

Tisdagen har bara varit jobb, likaså onsdagen. Det har varit körigt eftersom jag fortfarande är lite småkrasslig.
Onsdagen var jag iaf hemma hos Mamma & Pappa och fikade på kvällen, jordgubbstårta som blev lver från tisdagen när min mammas farmor fyllde 90 (!!!) år. GRATTIS!
Synd att jag inte hann följa med till hennes stuga och fira, men jag jobbade ju.

Skäll, bannor och smisk...

...är vad jag har fått mottaga på sistonde för att jag aldrig uppdaterar längre.
Men nu kommer ett försök till ändring.
Vill vara lika duktig som vissa andra (typ Mådil) men det går inte! ;-)

Dock finns minst tusen saker att ta upp, och det har jag inte tid till just nu... =)

Jaa...vart ska man börja?
Här!

För-förra helgen var jag och 6 andra flickor iväg till huvudstaden för att ta oss en tur med M/S Cinderella.
Oj oj oj. Sagan börjar med sex timmars bussfärd, utan något som helst roligt sällskap förutom oss själva!
Vi hade alla laddat med snacks, baguetter, godis och dricka (vin cider mm) Jag hade med mina högtalare till mobilen som ger ett riktigt bra ljud och festen var ett faktum. Eller nja.. vi hade iaf jättetrevligt, det är ju så sällan vi träffas allihopa och bara kan umgås, eller vad säger ni flickor?!
Festen började däremot strax efter lunchtid... då korkades det upp.
Vi hade ockupperat den bakre delen av bussen och kunde "härja" ostört! =)
Resan gick förvånansvärt snabbt och innan vi visste ordet av var vi framme!

på färjeterminalen var det en stunds väntande, men den utnyttjades effektivt för vätsketömmning och vätskepåfyllnad! Jag gillar bäst Cissi N och Mauds diskreta stil med kaffemuggarna (nej det var inte kaffe i dem).

Tack vare vår rutinerade resecoach Ann-Louise var vi i princip först ombord, och hittade snabbt och smidigt ner till våra hytter.
Jag Maud och Camilla hamnade i samma hiss som "bossen över gruppboendet-gänget". Hon var ca 1 m lång och 1 m bred och talade ca 1 miljon ord/minut. Hon informerade oss med sin basröst om vilken våning man gör vad på, vart man dansar och vart man äter.  =)
När hon klivit ur hissen utbrister jag och Maud samtidigt.. -Guuud va sööt!
Medans Camilla säger strax efter med dov röst och sammanbitna tänder.. -Gå och dränk dig!


Hytt fördelningen var snabbt avklarad; jag, Ann-Louise, maud och Cissi N tog den ena och Camilla, Cissi S och Elisabeth den andra. Lite ombyte, makeup och hårspray senare är vi alla redo för galamiddagen på däck 7. Eller var det 8?
Vi hade första sittningen så det fanns gott om mat! Hehe det hade vi ju alla oroatt oss för vill säga.
Milla var su för att det inte fanns någon cider =) men vi andra högg gladeligen in på vinet som serverades i valfri mängd!!
I den salongen vi satt fanns bl a också ett sällskap som (utan att vara fördomsfull) måste ha varit från någon byhåla i djupaste urskogen. De kunde inte överhuvudtaget föra sig bland folk och de hade en stor blinkande neonskylt lver huvudet som skrek ut " WHITE TRASH"!
Den ena tjejen i sällskapet fick snabbt öknamnet "toppen", för att hon hade en riktigt ful topp på sig. *moahaha*
Ett på vår resa återkommande störningsmoment.

Efter den goda maten begav vi oss ner till hyttarna, gjorde oss i ordning lite mer, shoppade i taxfreen (mest drickbart) och korkade sedan upp (naturligtvis inte i vår hytt utan i C,C&E:s hytt!! hihi)
Många drinkar senare var det dags för att inte spelplanen.

Vi startade på den ena nattklubben där festen var i full gång!
Det här blev som lite uppvärmining inför vad som komma skulle... lite mer drinkar, lite bar häng, lite snacka runt bordet och mycket dansgolv!
När vi kände oss uppvärmda och klara entrade vi den "riktiga" klubben..
Vi började med att känna på dansgolvet lite lätt, men snart spårade detta ur och innan vi visste ordet av rockade vi loss riktigt ordentligt mitt på dansgolvet med alla grabbar flåsandes runtomkring oss 7 brudar!
Vissa så riktigt bra ut (tänker särskilt på en haha) medans andra inte gjorde det hehe tänker särskilt på stickan m glasögonen!!!! Som f ö förföljde en av oss båda dagarna... näst intil iaf =)

När klockan började krypa in på småtimmarna var det bara jag Maud och Cissi N kvar... vi fortsatte att hålla vår position som queens of the dancefloor, mixat med fler drinks i baren och lite annat kul hehe!!   =D

Gissningsvis höll vi igång nästintill oavbrutet på dansgolvet i ca 6 timmar. Vilt dansande i högklackat, inte konstigt att man var lite trött i knäna dagen efter.
Runt 05.30 ramlade jag in i hytten, det var kolsvart och alla sov. Trodde jag =)
Försökte vara riktigt tyst och diskret, tror jag lyckades hyffsat, men att sen ta sig upp i överslafen, det var inte det lättaste!! Men när jag insåg att det inte fanns något att kliva på då var det vara att använda armkraft. Och upp kom jag hehe.

Frukosten dagen efter serverades vid 08.00.......
........och var inte att tänka på för vissa av oss (mig och Cissi N, som promt skulle ta den där sista redbull&vodkan)
Men jag lyyckades iaf pallra mig upp till frukosten ca 5 min innan de stängde, och fick i mig lite näring.

resten av dagen tillbringades i stilla takt med att shoppa taxfree och umgås och gå igenom gårdagens bravader.
Vi spanade också på frallor och lite annat kul (ni som var med vet vad jag menar) samt viss typ av fotografering. =D

Och så resan hem...
Det slank på ett troll på bussen. Ett hiskeligt fult sådant! Med en förkärlek för att sitta framme vid chauffören och spela hög musik för ala i bussen.
Bakfulla ASC orkade inte riktigt med trollet... stegade fram i bussen och drog en syrligt dräpande kommentar, trollet blev tyst och därefter var det frid och fröjd.
Bussresan hem var ganska seg. Men det berodde nog på att vi var ganska sega. Godisätande, sova lite, och leka lite ordlekar.
Efter stoppet vid McD i Arboga började samtliga resenärer längst bak i bussen bli smått övertrötta, och samtalen gled mer och mer över på här onämnbara saker!! ;D Typ falukorv o sånt!

Hem ljuva hem!!!
Det var obeskrivligt skönt att få kliva av bussen i Karlstad och sträcka på benen och armarna.
Martin hämtade mig vid stationen, vi hämade upp lite dageneftermat och åkte sedan hem till mig.
Det blev en tidig kväll, 1.5 timmes sömn kommer man inte långt på!

Tack för en jätteskoj helg flickor!!!
Här kommer lite minnen....

           Cissi N,Maud och Camilla.

           Fr v: Milla, Alax, Bettan, Mådil, ASC, Cissi S & Cissi N.  

           Jag och Cissi N

             Alle man på däck...

            In the hytt.

             Join the black parade.

            Så här såg det ut vid 21-tiden...

           ...och en timme senare var allt lite suddigare.
                                                 (detta berodde dock på att Cissi N hånglade med min kameralins.)
              Fortfarande lite dimmigt dagen efter... Alax - med sin telefon"vän" haha.

                En glad M.

                         Jag är också glad! Och lite tjöööött.

                " den ska va som två färska frallor, inte som en blöt limpa"  //Ann-Louise

För vi har tagit studenten!

Årets studenter som skulle firas var Fanny, Hillevie och Sandra!

Jag och Annsofi G var på torget för att ta emot Fanny, tillsammans med resten av stalltjejerna och F:s släkt och familj.
Medans Fanny åkte lastbil med sin klass åkte vi alla hem till Hillevie där det serverades god mat och tårta!
Efter nån timme var det dags att åka tillbaka in till stan för att hämta upp Fanny efter lastbilsturen och köra henne runt stan och sen hem! Det var lite småtrångt i min bil kan jag lova!
Ja.. mer mat och mer fika....
Till sist åkte jag (fast då själv) hem till Sandra och grattade..

Hoppas ni hade en riktigt härlig dag tjejer!!

Här kommer lite pics...

                 Fanny.

                          Hille.

                           Sandra.

Årets första riktiga utegrill...

...med Patrick, utanför honom den 12 juni.

         

   

RSS 2.0