Konsten att rida på en älg.

Idag är jag så avslappnad det bara går att bli.... lite dagen efter-dagen efter. Regnet smattrar utanför och jag är bara mysigt slö!

Veckan har gått snabbt... bilen är fixad (Tack tack tack världens bästa Patrick!!!), den bogserades hem till P och sen tog han sig en titt på den och vips! Nu går den som en klocka! =)

I onsdags red jag på en älg.

Kändes det som.

Dryga 170 cm häst och grov som en buffel, dock väldigt fin, men lite ovant var det att sitta på en sån bjässe.. att sitta ner i galoppen var som att sitta på en katapult, snacka om att skjutas ur sadeln i varje språng! Men kul och lärorikt var det.

I torsdags var jag ledig.. åkte till Skövde och hälsade på min bror som jobbar där. Har inte hälsat på tidigare så det var väldigt kul... vädret var fantastiskt och selon sken hela vägen ner, och inte så mycket trafik på vägarna, mest yrkestrafik.. långtradare o så.
Lillebror har skaffat sig en jättetrevlig lägenhet som han bor i med sin polare/kollega.. Festerna kommer ganska tätt kan jag säga  =p De hade t.o.m. ett kylskåp för enbart sprit och blanddricka... jaa, vad säger man..  

Kvällen var det fest i karlstad på G! Vid 21 samlades vi inne i stan och åkte ut mot Hynboholm, ungefär vid Apertin om ni vet vart det ligger?
Kom in i huset som var fantastiskt vackert, stort och ljust, bastu och relaxavdelning med jaccuzi och stort inglasat och isolerat uterum... hur fint som helst! Det är Linus föräldrars hus, så jag säger att jag tycker det är fint..
Då får jag höra att det bara är deras sommarstuga.
Jahaja.  =D

Vi käkade nachos och drack vin (iaf jag) och senare bad och bastu... jättemysig kväll...  folk började komma igång ordentligt, en riktigt riktigt rolig fest fram till 04 på morgonen då vi tog en taxi hemmåt  =p
Vi var runt 15 pers från början, men mot slutet var det "den innersta kretsen" som var kvar... och det var då det hände saker hahaha!

Som tur var började jag inte förens 13 på fredagen! Jag var som ni kan se föregående inlägg inte på topp direkt. Mådde skitdåligt och kunde inte ens åka och hämta bilen... Hela dagen var jag jättetrött och seg, Rickard tjatade på mig hela dagen om att jag var lat på jobbet..
-Nej men jobbar du idag? gick han runt o sa hela tiden och skrattade åt mig..  (ja, det var synd om mig)
När vi hade stängt vid 20 så svidade vi om (hade med kläder och utseende-förbättrande materiel) och hans supergulliga pappa hämtade oss och körde in oss till stan.

Landade på Pitchers där jag och R, Christer, Jocke och Erik kollade hockeyn på storbild och käkade mat...
Behöver jag tillägga att jag tog en cola till maten? Och sen ett glas..... vatten!
Senare anslöt Martin och Anders som hade varit och sett Hockeyn live. Hade en mycket trevlig kväll med samtal om allt från olivolja (haha gissa i vilket samanhang) till gamla fyllebravader.. =)

Gick hem ganska tidigt... medans några fortsatte vidare..
Extremt välbehövlig sömn!!! Låg kvar i sängen länge..ingen som skulle upp och jobba..  sen frukost och horisontellt läge i soffan.
Fick skjuts ut till Hynboholm där min bil stod kvar och kände sig övergiven sen i torsdags. Startade utan något som helst krångel!
Åkte till ICA och handlade våffelmix och grädde, och fick sen besök av mamma och pappa och ena lillebror.. vi fikade och paratade ett par timmar innan de åkte hem igen.
Mamma lånade filmen Borat. ska bli kul att höra vad hon tycker om den haha!!!!

Nu ska jag åka hem till Patrick och se film med ev lite käk. Blir riktigt tidig kväll dock. Längtar redan efter min kudde.



Ann-Sofie - gör nu inget som inte jag skulle ha gjort.



#-censur-#



Jag är bakfull som ett as.





Fredrik Reinfeldt och Chefens polare.

"Fredrik Reinfeldt - den enda som vunnit en fruktkorg på rysk roulette."
/Björn Gustavsson


Jo. Så var det påsken...
Ledig fre-sönd.
Långfredagen var jag med  familj och släkt och hälsade på kusinen som fått barn - mitt första kusinbarn, Amanda! Urgullig och jättego´.... Var ute i snön och kastade snöboll med deras schäfer, vi hade lika kul både han och jag!
Emelie och Lina var här på kvällen... vi hade myspys med riktigt girl-talk, åt nybakade scones och drack thé. Riktigt mysigt flickor!
Påskafton
tillbringades först ute i solen, korvgrillning med P och H & E, de lekte i skogen och jag låg och solade, så skönt att jag nästan somnade... var ganska kallt men hade termobyxor och hela kittet så jag var garderad!
Gjorde en skattjakt åt barnen... satte upp ett spår av påskfjädrar i skogen som slutade vid en varsin påse påskgodis! Väldigt uppskattat må jag säga.  =)
Var ute i 4 timmar... sen bar det hemmåt för påskmiddag.

Jag, familjen, och mammas o pappas besök från Jönköping var på påskbuffé på Café August kl 16...
grejen var dock att jag hade ju smält i mig 3 korv med bröd, två muggar påskmust och en massa hembakta bullar ute i skogen, knappast att jag var sugen på påskbuffé.. nöjde mig med att sällskapa sällskapet med en räkmacka, som för övrigt var super!

Efter maten hem och gjorde mig iordning... jag och Lina åkte hem till Joel på lite fest.. fast jag körde, skulle in till stan sen, så det blev ett glas cola för mig. Var verkligen inte sugen på att gå ut den här helgen...
Vi hade en jättemysig kväll, jag, Lina, Sofia, Rickard, Emelie, Per1, Joel, Kristoffer, Per2 och en till som jag ej träffat förr och tyvärr glömt namnet på... =)

Åkte in till stan vid 23-tiden... blev en relativt tidig kväll =p
Påskdagen börjde väldigt skönt med en lång, härlig ligga-och-dra-sig-i-sängen-morgon. Frukost vid halv tolv-tiden och lång stunds mys framför tv:n. Sen dusch och påklädning, åkte hem till mig och hämtade mina "ut i skogen/hålla sig varm-kläder" samt inhandlade lite matsäck på Statoil, och åkte sedan ut i solen, till vattnet och klipporna... var på en plats ingen av oss varit på förut... mycket mysigt och kommer bli perfekt för bad till sommaren!
Solen gassade och det var såååååå underbart tyst, bara fågelkvittret och vindsus.
Efter några timmar började det bli lite kallt så vi drog oss hemmåt.

När jag skulle åka hem från upptäckte jag att min bil inte var allt för sugen på att starta. Försökte igen. Och igen. Och igen.

Och igen.

Nope.

Inser att jag inte kommer få min bil att starta så jag har inget val förutom att knalla tillbaka och bli bjuden på lite mat i väntan på att jag ska få tag på nån med startkablar. *inte många som har kan jag lova*

Tillslut ringde fick jag tag i chefen som var utrustad med både startkablage och bogserlina.
Christer (chefen alltså) och hans polare kom och hjälpte mig... de var supergulliga - försökte både starta med hjälp av kablar, och när inte det funkade försökte vi starta den medans den rullade ner för backen (stod som tur var vid kyrkan) och det funkade inte. Så nu har jag varit med och fickparkerat en bil som inte rullar av sig själv haha..  =p

BTW: Chefens polare gillar att håna mig när vi stöter på varandra på BMB. De har upptäckt min blogg,

Ja ni grabbar... har ju fått hört ett X antal ggr att jag har en blogg. Så... tack för hjälpen E. För du läser nog det här förr eller senare.
;-p

Lördagnatt, BMB Karlstad

Jag står och pratar med Mattias och en av chefens polare.
En annan av chefens polare kommer fram och vill hälsa, jag vänder mig om, och han känner igen mig som Ann-Sofie på Expert. Han tillägger;
- Det är ju du med bloggen!

Annan lördagnatt, BMB Karlstad
Jag sitter och pratar med chefen och en av hans polare.
En annan polare kommer fram och säger dramatiskt;
- N å g o n här har en b l o g g!
Sen kisar han med ögonen och pekar på var och en i sällskapet, varav mig sist;
- Inte du..
- Inte du..
- Inte du..
- Inte du..
-
Men du!!

Svar ja.



Ann-Sofie - Absentem laedit, qui cum ebrio litigat.


Älskade vänner....

Läggdags nu... har varit en underbar påskhelg! Vet att de flesta av er haft det lika bra..  ;-)
Kommer antagligen uppdatering imorrn, och förhoppningsvis en hel del bilder! 


Kram på er!


Ann-Sofie - ska krypa ner i nybäddad säng


Glory days!


Ledig idag! Var i stallet och hjälpte E med träning av hästen vid 9, käkade frukost och sen red jag Lucky... gick så jäkla bra.. galopparbete över bommar. ---> Klockrent!! Satt med ett leende på läpparna hela tiden!   =)

Kollade lite på när Maud tränade schäfrarna... himla roligt att se..
Maud, jag vet iaf vem jag ska vända mig till för träningsideér & råd när jag skaffar hund! 

Veckan har gått snabbt. Jobb jobb jobb som vanligt..
Hade myskväll med mammsen i tisdags.. bakade kanelbullar, sockerkaka och kladdkaka.
Onsdagen hade jag date med Cissi (mission completed), och efteråt fikade jag med min gamla ons 20-grupp (m.fl.) som jag var instruktör för förut, 15 tjejer och ett berg av fika.. det var jättetrevligt.
Torsdagen slutade jag 20, men efter det var det solarium samt bastu som gällde.. var riktigt skönt vslappnad efter det!    =)
Fredagen var en jävla skitdag, minst sagt. Men det blev bättre och riktigt bra mot slutet haha!
Började med att jag fick 1000 spänn i parkeringsböter * %¤#¤#/&%/&(//&# *  för att jag mitt dumma fan hade ställt mig på en handikapp plats, vilket jag naturligtvis inte själv uppmärksammade.

Jag vet vad ni tänker; - hur kan man missa det?
Men det var så att jag såg en ledig ruta på motsatta sidan gatan, och den glesa trafiken tillät att jag gjorde en u-sväng och snyggt gled in på den lediga rutan innan någon annan hann före. Den var pyttepyttepytte(!)liten  (alltså lika stor som en vanlig p-ruta) och det var ingen vit streckgubbe på hjul målad på gatan. Jag hade galet bråttom till banken och sprang som en kanin fram och tillbaka till P-automaten, slängde i pengar i hålet, slängde in biljetten i bilen. Giltig tom. 11.57.
Kl 11.59 återvänder jag till bilen. Ser på 40 meters avstånd att något vitt svajar ståtligt i vinden, fasthållet av vindrutetorkarna på min svarta lilla A3:a.   1000 jävla svenska enkronor. Aj.

Efter att ha glidit runt ett tag i Patricks underbara bil (tack för bytet och allt P!) började mungiporna sakta men säkert leta sig uppåt igen. Älskar att köra den bilen.. den är så gorgeous. Vissa bilar är sexiga. Den bilen är sexig.

På kvällen var det hoppträning och efter ICA för inhandling av smörgåstårta och cider..  =p

Lördgen jobbades det naturligtvis också.. skjutsade hem J efter jobbet, och sen hem för att duscha och göra mig iordning.. åkte till Rebecka där det dracks en massa vin med henne, Lina och Lisa. Det är lite censur på den här förfesten, men den var otroligt lyckad hehehe!

Hade bestämt oss för att gå till Koriander men hamnade på något viss direkt på BMB  ;-D
Vissa av oss hade något (hrm.. eller någon?) som drog åt det hållet tror jag! Det hade vi nog allihop vid närmare eftertanke! *flin*

Hade iaf hur kul som helst hela kvällen, och sen så hade jag och Jocke tänkt köra den snart klassiska nattpizzan på Alpina.. men jag hade två andra som drog i mig bort till Day&Night (där jag på fullt allvar tror är farligt att äta) men J kom efter iaf.. mötte upp Mattias där också, och under tiden som jag och Lina pratade med honom så försvann Jocke (kollegan) iväg med nån idiot som sa på rinkebysvenska att J hade hånat honom på Arena Bar förra fredagen. J bara skrattade och Patrick sa -Håll käften Gandalf.
Då vart han mindre nöjd så att säga, han hade ganska stor näsa, men vissa har ju det.

Jag och Lina var riktigt duktiga och tog nattbussen hem när den ändå gick, och vi ändå var på torget, sparar ju alltid nån krona som kan gå till att betala böter ist  ;-)

Söndagsmorgonen startade skönt med en cykeltur till jobbet.
Gick ganska snabbt och smidigt faktiskt. Lisa och Jocke skjutsade mig efter jobbet, hade ställt min bil hos Rebecka. hämtade den och tog en promenad.
hem och duschade och bytte om, hämtade ridkläder, lagade en cheescake-liknande efterrätt med hallon, jag försökte bära ut allt på en gång till bilen, gick sådär. Cheescaken höll nästan på att åka i backen men klarade sig...   =) 

Söndagskvällen var jag fortfarande förvånansvärt pigg! Myskväll på g...
Var på hagahallen och handlade lite och sen gjorde vi pasta med bacon/champinjon/paprikasås. Jättegott, var hungrig som en varg! och sen lite efterrätt i soffan till filmen Hot Fuzz, den var riktigt bra, särskilt om man som jag har ganska ironisk humor.

Ja, veckan i kort helt enkelt. Har fått begäran om att jag ska bli bättre på att slänga fram bilder då och då... har massa bilder i kam o mbl men det är så segt att sitta och plocka upp alla i bloggen. men snart kanske..



Ann-Sofie - Shot a man in Reno,  just to watch him die.


Achtung!

Minst 5 kg. Så mycket måste jag ha gått upp på den ½-timme det tog att äta upp luchen! Så gott... men sen kom jag på att jag ju faktiskt hade matlåda med mig.. men den får jag väl spara tills i em, jobbar till 20. *proppmätt*

På morgonen idag ringde jag min hyresvärd. Senast fredag denna vecka ska mitt portlås vara fixat så att det fungerar som det ska. Så kanske jag slipper fler besök från ovälkomna idioter.  Har efter samtal med en kompis kommit fram till att denna störda individ från i fredags anatgligen har ringt på tidigare (men då har det varit nån annan som öppnat, och jag inte var hemma) och för ett tag sen fick jag skumma samtal., där nån ringde och frågade Hej vad gör du? försökte starta en konversation och la på när jag frågade vem det var.... Jaja. 
 
Snabbrapport från helgen; fest med MLI och Vivvi på lördagen.
Tack underbara bror P som skjutsade mig och hjälpte mig frakta vinet haha ;-)
En jättetrevlig förfest med lite girltalk.. jag och Emelie började gapskratta när vi insåg att vi (som tur var med års mellanrum) har "dejtat" samma kille! Världen är bra liten... Vilken tur att det inte slog några gnistor mellan honom och mig haha för det hade kännts småskumt!
Nja, tacka vet jag svarta böcker med bild namn och betyg så vi kan jämföra, rekomendera och undvika hehe!!!    ;-p

Hamnade så småning om på BMB, röjde loss på dansgolvet och hängde lite i schlagerbaren.. var tvungen att krama på Jocke, och sen när MLI "gått hem" =) bröt jag upp och tog med mig J för en-för-tidig-bakis-pizza-i-förebyggande-syfte.
Vi tog med oss pizzorna och den obligatoriska colan på glasflaska, och promenerade hemmåt i regnet. Ja, alltså -  jag gick naturligtvis inte hem till Jocke då som ni förstår haha!
Käkade min halva av pizzan och sen la vi oss och sooooooov. Så trött!!!

Kände mig hyffsat pigg på söndagmorgonen, tog bussen till jobbet (varenda människa som jobbar på bergvik stod på torget och skulle med 09.30-bussen). Körde en riktigt seriös städdag inne på lager, kontor och förråd... det var välbehövligt kan man säga!  =D
Skönt att komma hem sen, Ola var söt och körde mig, orka gå i högklackat hehe. Lagade mat när jag kom hem och sen myste jag ner mig under en filt i soffan och pratade i telefon hela kvällen. med alla gardiner fördragna skall tilläggas.

Idag måndag är det jobb hela dagen som gäller, fast dagen har gått galet snabbt. Ikväll ska jag läsa och somna senast 22.30 (kommer aldrig att hålla). Och så ska jag äta min goda, gigantiska apelsin som ligger hemma och ser såå god ut. Oral C-vitamininjektion.        Intressant va?


Nej ni, plikten kallar!


Ann-Sofie - nu lite mindre jättemätt





Lunch

...har jag nu. Pannbiff m potatis, babymorötter och harcot vertes. Blä. Unnade mig en burk coke också...

Hinner inte skriva nån uppsats.. måste ut och jobba  =)  Är bara två i butiken idag så då hinner man precis smälla i sig maten och sen sitta ner en liiiten stund innan det är dags att köra igen.

Gårdagen var supertrevlig, lugn och skön dag.
Var på Bergvik och köpte en ny fin tröja inför kvällen.
När jag kom hem vid 17 tiden la jag mig på sängen och skulle läsa en kort stund.
40 min senare ringer mobilen... jag vet inte ens hur jag svarade, bara att jag helt plötsligt hörde en välbekant röst i örat, och X var inte i rummet. Jag hade somnat. Hårt.  Och djupt. Hade inte mobilen ringt för att låta mig ta en diskussion ang hurvida det heter Area 51 eller Area 54, så hade jag nog sovit fram tills det att mitt besök plingade på dörren haha!

Hoppade i duschen och gjorde mig iordning, och sen ringde det på dörren vid 19-tiden.. eftersom jag väntade besök kl 19 så öpnnade jag dörren på glänt trots att jag bara hade trosor och BH på mig..
-Hej hej, kom in!  sa jag, men insåg snabbt att mannen utanför dörren inte var den jag trodde att han var.
Utanför min dörr står en vilt främmande karl i 40-årsåldern!
-Oj! Hej. Jag trodde du var någon annan... vänta ett ögonblick.  Jag sprang och drog på mig min morgonrock.
Sen tillbaka till dörren och tittar frågande på mannen i trappuppgången.. tänker att han kanske är från hyresgästföreningen eller jehovas eller nått.

Han säger:
-Ja hej. Jag bodde granne med dig här mittemot för ett tag sen..
Jag hmmar tveksamt men instämmmande. Han fortsätter:
-Och jag tänkte, vi hann ju aldrig prata med varandra, för vi sprang ju bara om varandra i trappen.
Jag tittar minst sagt förvånat på honom och frågar:
-Jaha, men bor du kvar i den här trappuppgången alltså?
Han svarar:
- Nej jag bor på Romstad nu, men jag tänkte att det kunde vara trevligt att prata lite.
Och människan beteér sig som om jag bara skulle ställa dörren på vid gavel och fråga om han vill ha mjölk i kaffet eller om han föredrar att dricka det svart!
-Ooooooookej. Jag får besök snart så det passar inte alls särskilt bra.
Han bara tittar på mig som om jag skulle be honom komma tillbaka imorgon och ta med sig en flaska vin och ett paket kondomer. Jag fortsätter...
-Jaja men du får ha det så bra. Hej.
Sen stänger jag och låser dörren fort som bara helvete.

Hela situationen känns extremt olustig och jag ringer mitt "besök" som precis ska åka hemmifrån. Han bara skrattar och säger att han ska komma och skydda mig. Sen stod jag i badrummet i 10 min (iofs sminkade jag mig) bara för att där skulle en eventuell pervers fönstertittare inte kunna se mig..

När X sen kom och vi åkte till Ica Maxi och handlade så kändes det lite bättre, men när vi stod i mitt kök och lagade maten kunde jag inte hjälpa att jag kände mig lite iaktagen. Så vi hånglade upp varandra ordentligt framför köksfönstret så att den eventuella perversa fönstertittaren skulle vara medveten om att det fanns en man i huset! *hahaha*   ;-P

Det blev pepparbiff med café de paris-smör och potatisgratäng samt två flaskor mycket gott vin!!! Nån film blev det ej... satt och pratade och drack några glas rött ist. En mycket mysig kväll, om man bortser från den eventuella perversa fönstertittarens besök.  =)

Idag blir det nog lite utgång känns det som. Jobbar till 18 och sen ska jag ut med Emelie och Vivvi. Jag och mli sprang på varandra på parkeringen här utanför jobbet, och kom fram till att det var dags för en utgång.. så varför inte redan idag! Det blir skoj det..


Ann-Sofie - funderar på om hon behöver till systemet eller om förråden räcker





Heeeej Kaj! Hallåååå Bojje!

Jag tänkte att det inte kunde bli alltför kallt.. solen strålade och det var klarblå himmel när jag packade ner ridkläderna innan jag åkte till jobbet.. Nej, behöver ingen jacka.

7 timmar senare när jag och Jocke klev ut genom dörren efter jobbet så vräkte snön ner och allt var kritvitt!  JÄKLIGT SKUMT VÄDER!

Igår slutade jag 15.. handlade en sväng på ICA och sen hem och diskade lite. Vid 17 kom Annsofi, vi tog en lång promenad i solen ut mot knappstad, jättemysigt! När vi kom tillbaka till mi casa lagade vi mat.. spagetti och köttfärssås, åt hur mycket som helst - supergott!
Däckade i soffan och pratade, åt glass och tittade på alla bilder och filmer från min Egyptenresa..   =)

Vid 22 tiden försvann Annsofi hemmåt och jag tillbringade en timme i telefonen innan jag gick och la mig tidigt..
                                   *måste vi göra om snart vännen (choklateriet nästa!)*


Nu ska jag hoppa i duschen och strax träffa Cissi S... vi har ju lite att snacka om inför ett visst möte..   =D
Sen blir det lunch, och jag ska hinna förbi lilla Ebba som har fyllt år!
Ikväll blir det myskväll (ha, tänker inte säga med vem) med matlagning och film kanske...



See you!


Ann-Sofie - 40 andetag





Värdelös teknik.. eller bara fel telefonnummer?

Vi skulle ha web/tel-möte nu på morgonen.. skulle vara med hemifrån.
" the moderator has no yet started the meeting"  var det en trevlig telröst som informerade mig om. Så jag väntade... och väntade.. och väntade. Till slut ger jag upp (också för att jag då ätit klart min frukost) och inser att det är samma problem som förra gången, då blev mötet inställt pga tekniska bekymmer. Ringer då min chef och undrar om jag verkligen har rätt tel-nr?? Inget svar, men när han ringer upp ungefär när mötet är slut och han och kollega nr 2 sitter då på jobbet och har lyssnat på mötet utan problem.. skumt! Synd på vad som kunde ha varit en lättförtjänad arbetstimme  ;-D

Dagen igår var helledig, solig och kall som fan. Var i stallet och tömkörde lite.. hjälpte E med hennes lilla springare också. Så himla rolig häst haha! Och duktig.

Träffade Fanny och hade lång utfrågning om hennes dejtande, fick ju några sköna info-mess från Sara den lördagen!    ;-p  *man måste våga för att vinna*         You go girl!           

Panikduschade och fixade hår och make på rekordtid, drog på mig en svart klänning och åkte in till stan på födelsedagsmiddag... massor av god champange, mat, vin och tårta! Men ändå en hyffsat tidig kväll.. tack H som körde hem mig.  :-)


Nu ska jag ta en lång skön promenad i det fina vädret till banken innan jag börjar jobba..
Ikväll blir det träning på Smrk.


Kom ihåg att ett gott skratt förlänger livet (men vad händer om man har ett dåligt skratt):

SOM TEX. HÄR


MEN DEN HÄR UNGEN, HAN FÖRLÄNGER HAN.




Ann-Sofie - rofl i förebyggande syfte





Min f.d. pojkvän. En moviestar....


Tänkte visa er en musikvideo där en av mina f.d. pojkvänner är med. Var tvungen att dumpa honom när han blev B-kändis.... ville inte framstå som en golddigger.  

Bara så ni vet, han såg ännu bättre ut IRL.

Det är han i gult...



Ann-Sofie - kunde ha levt ett liv som lyxhustru i the holly wood.


Jag och Fabricio. We don't give a fuck! Och vi är ett jäkla team.


Yes, lördagskvällen då...
Maria, jag och Ulrika hemma hos mig med en stor bag-in-box och otaliga salta pinnar.  =)  Hade jättetrevligt!
Vid midnatt en taxi in till stan.. hade tänkt Koriander, Harrys och sen BMB.. men det blev straight to BMB.
Var ganska mycket folk, minglade runt lite och sen lyckdes jag på något konsigt vis tappa bort flickorna....  men då hade drinken slagit till ordentligt (en viss vänlig (?) själ höll på och fyllde upp det där glaset så fort jag druckit en klunk) och jag satt och pratade i sofforna alldeles för länge, sen upp till Maud och Cissi och shakade loss i hårdrocksbaren!  Mer detaljer än så blir det inte... *skratt*
En riktgt rktigt kul kväll!           Tack för det brudar.....      ;-)

Söndagen var sååå lång och skön! Vaknade tidigt men låg kvar i sängen länge. Sen myspysdag i soffan och senare den återkommande bakispizzan, hemma hos mig..
Bästa dagen på länge!

Kvällen bestod av tacopaj och massor med cola framför Da Vinci-koden som f.ö. var en riktigt dålig film om man tänker på hur bra boken är.



Måndag idag... slutade 15.. solen sken och det var underbart ute. =) Hem och bytte om, åkte förbi J och hälsade på en snabbis... sprang på stan. Köpte en ny parfym..Armanis Emporio remix.. *dofta gott*

Hem och gjorde croque monsieur, käkade en snabbis och sen kom Martina på visit..  låg och pratade en massa och hade lite saker att skratt åt    ;-)

Nu ska jag faktiskt sträcka lite framför TV:n med en nygjord smoothie... är nästan aldrig hemma måndagkvällar så jag har noll koll på om det finns nått att se.

Ah... American Idol-uttagningarna!  det får det bli........... Älskar att se alla idioter som skämmer ut sig inför miljontals tittare.

Har nyss betalat en P-bot. * /&¤&%¤#¤/&(/&%¤/%#¤  *


Innan jag slutar vill jag delge er en sång som jag tycker är väldigt vacker och romantisk...
En text som verkligen uttrycker kärlek! ♥

Lyssna HÄR!  xD


Ha det bra hörrni!


Ann-Sofie - I'm hooked and I can't stop staring


Söndagsnöjen


Har varit en mycket skön söndag... BMB igår... hade, låt oss säga, väldigt kul.
Mer info senare...

Nu ska jag åka och käka tacopaj och se film. Och dricka massor med cola.

Puss, hej.




image505


Pub, Helsingborg

Kille ~25, med blåtira, till kille ~20:
 -Du, du ska ALDRIG kalla din flickvän för PMS-smurfen. Det är en jävligt dålig idé!




image482



Gröna linjen mot Hässelby, Stockholm

Det är midnatt och en berusad tjej ~20 går fram till spärrvakten och lägger fram sin åkremsa utan att säga något.
Spärrvakt ~50: Jaha, vart ska du?
Tjej (trött): Hem.
Spärrvakt: Jahaja, Haparanda alltså.
Han stämplar remsan sju gånger.




image525



Bönor och Bakat, Stockholm

Två tjejer ~20 kommer in på caféet som är nästintill fullsatt. Det finns dock en ledig lite lägre soffa och de diskuterar huruvida de ska sätta sig där eller inte.
Tjej 1: Jag har jättetighta byxor men vi kan försöka i alla fall.



Klämrisk - En varning för rökare?



Krokodil safara Sydafrika varning skylt



NÖJESFABRIKEN, KARLSTAD

Tröja med hål i: 299 kr. För låga jeans: 499 kr. Halva din häck synlig för hela nattklubben: Obetalbart!

Kläder tröja jeans trosor häck


...lättnad...




♥ ♥ ♥


DAGENS ROS GÅR TILL

MIN UNDERBARA PAPPA!!!!!!!! 
Du är bäst. Tack!


♥ ♥ ♥




Hooked on a feeling..

Skönt med en helledig helg! *ler stort*

Idag sov jag lääänge,  var ute och gick en timme, tog en dusch, för att sen äta en god frukost.... en skiva grovt rostat bröd med bara smör på, ett ägg.. perfekt kokt, varken löst eller hårt utan exakt mittemellan, och en skål med "hemmagjord" yoghurt (en skål jordgubbar mixade med vaniljyoghurt och linfrön) och lite tända ljus.
Mycket härlig morgon!

Den här veckan har gått galet snabbt, eller hur?  Helgen kom lika snabbt som en 14-årig tonårsgrabb.   =)

Onsdagens ridning på smrk gick väldigt bra.. lite speciell häst men Camilla tycker att jag rider henne bra, så jag har haft henne ett par ggr nu.. vi gör framsteg! Amandla heter hon. Ett stönigt sto f -98, stark som satan men oerhört trevlig. Hehe, mysko kombination..
Känner att det händer mer och mer med ridningen, börjar hitta känslan lite mer för varje gång. Men fortfarande många många mil kvar att gå innan jag är nöjd med min egen ridning. Kul att känna motivation igen!

Torsdagen var lugn.. lagade ugnsbakad lax med pressad potatis och avokadokräm som vi åt på tok för sent på kvällen  =)  men gott var det!

Jobbade till 20 på fredagen, skulle varit på Valfrids och käkat men blev av vissa anledningar under dagens gång inte överhuvudtaget sugen på det.
Kände att jag var lite ledsen och trött på människor och behövde vara i fred, så jag åkte och red Lucky (tack Hille, för att jag fick vara med på passet)! Det var guld värt just då att klappa på en len och vänlig hästmule..
Hille hade vuxengrupp med bara två ekipage, så jag fick joina dem på slutet och när de var klara var det inga fel att vara helt själv kvar i både ridhuset och stallet! Lucky var jättetrevlig och avspänd.. som alltid när han är helt själv i ridhuset *goo* Han är en så otroligt mysig häst.

Var vrålhungrig efter ridpasset, så jag åkte in till stan, Alpina och köpte med en pizza hem (i ridkläder haha). Hade sällskap i mobilen i 1,5 timme  =)   *trevligt*
Alldeles lagomt umgänge med helt rätt person! Och skönt att slippa sitta och vänta på den där pizzan själv, den tog en evighet..  minst! 


Dagen kommer att vara lugn och skön... småplocka och grejja lite, åka förbi mor o far för att lämna tillbaka några saker... och förbi Plantagen för att köpa nya växter till köksfönstret tror jag.  :-)
Ska cykla och låta bilen stå den här helgen. Börjar ju bli så varmt och skönt ute!

Ikväll är det förfest hos mig och sen utgång.. Jag, Maria, Ulle.... och Malin hoppas jag??? Om du inte är för bakis från igår din klena s***p hahaha!   *klart du ska med*
Är det nån av er andra som också är sugen så är det bara att slå en pling..   *jajamen*

Vissa av er fyllon kommer jag nog springa på ändå ikväll!!!!   ;-)


(Em.. du är saknad!) *puss*


Ann-Sofie - letar bra partymusik


RSS 2.0